• Yeni Kız
Roma Tekstil Naylon Spande Çiçekli Dantel Kumaş - Krem

Roma Tekstil Naylon Spande Çiçekli Dantel Kumaş - Krem

Ürün Puanı:
₺ 6.84

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Naylon-spandeks karışımlı bir kumaşın üzerine çizilen ipliklerle bağlantılı çiçek tasarımının güzelliği, gardırobunuzun görünümünü kolayca değiştirebilir. Yükseltilmiş bir çiçek tasarımı dokusu ve pürüzsüz el dokunuşu ile dantel, iç çamaşırı, giysiler ve ev eşyaları da dahil olmak üzere her türlü çağdaş tarz moda ihtiyacı için mükemmeldir. Fikirlerinizle oynayın ve güzelliği sadeliğe getirebilir. Kumaş içeriği / Malzeme : Yaklaşık% 97 Naylon ve% 3 Spandeks. Kumaş Açıklaması : Çiçek desenli Dantel. Özellikleri : Nefes alabilen, Şeffaf, Dokulu, Astar. Desen : Çiçek Tasarım. Kumaş Genişliği : 56/58 ". Renk : Krem. Ağırlık : 5.75 OZ/LYD, 163 G/LYD, 116.98 GSM. Bakım Talimatları : Soğuk su ve hafif deterjan kullanarak elde yıkayın, Sıkmayın veya bükmeyin, fazla suyu dökmek için hafifçe sıkın, doğrudan ütülemeyin, ütüleme gerektiğinde kumaş ile ütü arasına bir parça bez koyun. Kullanmadan önce daima ön yıkayın ve kurulayın. Adet 1 = 3 Metre. Romex Stil Numarası : DANTEL-1174. * Renk Feragatnamesi : Gösterilen renkleri mümkün olduğunca doğru hale getirmeye çalışıyoruz. Ancak, monitörlerdeki ve tarayıcılardaki birçok değişiklik nedeniyle, ekranınızdaki renkler gerçek gölgenin gerçek bir tasviri olmayabilir. Ekran görüntüleri yalnızca kılavuz olarak kullanılmalıdır.*.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Leylak Mat Tül, Her Biri

₺ 15.76

Mat Tül 60 yd ile dikiş projelerinizi, düğün süslemelerinizi ve parti dekorunuzu geliştirin Mat Tül ile her tasarıma vintage bir dokunuş katabilirsiniz % 100 Naylondan yapılmış

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.