• Yeni Kız
FurHaven Evcil Hayvan Ürünleri Peluş ve Süet Tam Destek Kanepe Köpek Yatağı - Gri, Jumbo

FurHaven Evcil Hayvan Ürünleri Peluş ve Süet Tam Destek Kanepe Köpek Yatağı - Gri, Jumbo

Ürün Puanı:
₺ 2.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Genç ve yaşlı evcil hayvanlar için mükemmel olan Fur Haven Deluxe Peluş ve Süet Kanepe Tarzı Ortopedik Evcil Hayvan Yatağı, sevdiklerinize iyi bir gece uykusu için maksimum konfor sağlamak üzere tasarlanmıştır. Yumuşak, peluş bir suni kürk uyku yüzeyi ile köpeğiniz halıdaki bir böcekten daha rahat olacaktır! Sağlam ortopedik köpük taban, evcil hayvanınızın eklemlerini ve basınç noktalarını destekler ve bu evcil hayvan yatağını, rahat etmekte zorlanan artritli evcil hayvanlar için ideal hale getirir. Bu tam destekli masif döşeme ortopedik köpüğü daha da fazla destek ve konfor sağlar. Bu ortopedik köpek yatağı ile arkadaşınıza hak ettikleri lüksü verin. Suedine bolsters'ın üç tarafta sağlanan yumuşak ama destekleyici hissini sevecekler ve onlara rahatça oturabilecekleri çeşitli rahat pozisyonlar verecekler. Destekler, evcil hayvanınızın başını yatırması için harika bir yastıktır veya kanepenize rahatça oturmayı seven evcil hayvanlar için güvenlik ve sıcaklık hissi için yanlara rahatça oturabilirler. Evcil hayvanınızın yatmayı sevdiği pozisyon ne olursa olsun, rahatlık ve tatlı rüyalardan başka bir şey bulamazlar!Bir kanepe hissi ile evcil hayvanınız kıvrılmak için kendi alanlarına sahip olmayı sevecek, siz ise kanepede en sevdiğiniz yere sahip olmayı seveceksiniz! Mobilyalarınızda artık istenmeyen evcil hayvan kürkü ve çizik yok. Kanepeye atlayamayan ve yerde yatmak zorunda kalmış yaşlı evcil hayvanlar için harikadır. Kanepe tarzı ortopedik evcil hayvan yatağı, oraya çıkma mücadelesi vermeden bir kanepenin konforunu sağlar! Bu lüks kanepe evcil hayvan yatağı da sizin için düşünülerek yapılmıştır ve üç şık renkte mevcuttur, böylece mevcut dekorunuz için mükemmel eşleşmeyi bulacağınızdan emin olabilirsiniz! Evcil hayvanınız için beş bedenimiz var, böylece evcil hayvanınızın maksimum konfor için tercihlerine uyacak kadar alana sahip olduğundan emin olabilirsiniz. Çıkarılabilir ve yıkanabilir bir örtü ile bu çekyatın temizlenmesi kolaydır! Bu lüks kanepe tarzı ortopedik yatakta evcil hayvanınız için uyumak hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Evcil hayvanınızın bu rahat yatakta sağlıklı bir şekilde uykuya dalmak için koyunları sayması gerekmeyecek!. Renkler : . * Espresso. *Talmondin. * Gri. * Derin Havuz. Boyutlar ve Boyutlar : . * t Small - 20 "x 15 " x 5.5 " (köpük : 3 " - uyku yüzeyi : yaklaşık. 15 "x 12"). • Orta - 30 "x 20 " x 6.25 " (köpük : 3 " - uyku yüzeyi : yaklaşık. 22 "x 15.75"). • t Large - 36 "x 27 " x 6.5 " (köpük : 3 " - uyku yüzeyi : yaklaşık. 27 "x 22"). • t Jumbo - 40 "x 32 " x 8 " (köpük : 4 " - uyku yüzeyi : yaklaşık. 32 "x 29"). • t Jumbo Plus - 53 "x 40 " x 9.5 " (köpük : 5 " - uyku yüzeyi : yaklaşık. 40 "x 36 ") Katı ortopedik köpük taban, eklemleri ve basınç noktalarını destekler. Harika yastıklar veya rahat duvarlar yapmak için üç destek. Makinede yıkanabilir kumaşlarla fermuarlı tasarım.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Köpek Soğutucu Yatak

₺ 2.00

Canine Cooler Bed, Bir Konfor Teknolojisi olan Soothsofta'yı Kullanıyor Sıvıyla geliştirilmiş tasarım, kuru ve kalıcı bir soğutma etkisi sunar Soğutma gerekli değildir...

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.