• Yeni Kız
Mohawk Laguna Alan Kilim Bej Çakıl Katı

Mohawk Laguna Alan Kilim Bej Çakıl Katı

Ürün Puanı:
₺ 2.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Koleksiyon : Laguna Halıları Stil : Laguna Halıları : 90688 90082 Bej Özellikler : Sentetikkökeni : Amerika Birleşik Devletleri'nde üretilenuygun fiyattan ödün vermeden kalite ve stil açısından eşsiz olan Mohawk'ın dokuma alanı ve vurgulu halıları, evinizdeki herhangi bir odaya güzel eklemelerdir. Kilimler, güzelliğine ve dayanıklılığına ek olarak, kişisel tarzınızı ifade etmek için doğru renkleri, dokuları ve desenleri harmanlayan üstün malzemelerden yapılmıştır.Adından da anlaşılacağı gibi, Mohawk'ın Laguna Koleksiyonundaki Soyut Labirent Halısı, nötr ten rengi, bej ve gri tonlarını sergileyen asimetrik bir çağdaş renk ızgarasına sahiptir. Bu alan halısı, lüks geçiş tarzıyla hemen hemen her alanı pohpohlayacak. Mohawk'ın özel Everstrand premium polyester ipliği ile bilinçli olarak üretilen bu tarz, plastik şişelerden% 100'e kadar geri dönüştürülmüş tüketici sonrası içerikten yapılmış çevre dostu bir seçenektir. Güvenilir bir dayanıklılık için makinede dokunan bu halı, ezilmeye, paspaslanmaya ve her gün yıpranmaya karşı oldukça dayanıklıdır, bu nedenle daha uzun süre yeni görünümlü kalır. Dokunuşa görkemli derecede yumuşak olan bu alan halısı aynı zamanda üstün bir leke direnci sunar. Kolay temizlik ile endişesiz yaşayın! Temiz lekeleri ve dökülmeleri hafif bir deterjan ve su çözeltisiyle temizleyin. Mohawk Home Benekli Bordür Alan Halısı : Benekli Bordür tasarımının çakıllı kenarı ile klasik çerçeveli bir halı yenileniyor. Kalın, yumuşak yumuşaklık ve üstün leke direnci sunan Benekli Kenarlık, çocuk alanları veya yaşamın biraz dağınık olma eğiliminde olduğu her yer için akıllıca bir seçimdir. Yeşil ve gri olmak üzere 2 renkte mevcuttur. yüzde 100 makine dokuma polyester (Ever Strand PET). Leke tutmaz. Stil : çağdaş. Plastik şişelerden yüzde 100'e kadar geri dönüştürülmüş tüketici sonrası içerikle üretilmiştir.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

&M Deve Berberi Halısı

₺ 196.00

Alanınız için Mükemmel Halı Kullanım Alanları : dekoratif zemin kaplaması İçerir : Halı Bakım Talimatları : Benzer renklerle yumuşak bir döngüde soğuk suyla yıkayın...

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.