• Yeni Kız
nuLOOM Penny Çocuk Geometrik Kreş veya Oyun Odası Alan Kilim, 4' 6', Çoklu

nuLOOM Penny Çocuk Geometrik Kreş veya Oyun Odası Alan Kilim, 4' 6', Çoklu

Ürün Puanı:
₺ 1.67

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Hem çocuklar hem de yetişkinler bu halıya aşık olacaklardır. Çocuğunuzun oyun odası, çocuk odası veya yatak odası için mükemmel, yaratıcı bir desene ve güzel bir pastel renk paletine sahiptir. Dayanıklılıkları ve bakım kolaylıkları ile ödüllendirilen sentetik halılar, dökülmeler ve / veya düzenli yaya trafiği aklınızın başındayken mükemmel bir seçimdir. Günlük aşınma ve yıpranmaya karşı dirençle tasarlanan bu halı, çocuk ve evcil hayvan dostudur ve evinizin oturma odası, yemek odası, mutfak ve koridorlar gibi yoğun trafikli alanları için mükemmeldir. Şık ve fonksiyonel kazık yüksekliği, giriş yollarına, mobilyaların altına rahatça yerleştirilmesini sağlar ve kapıları engellemez. Küçük çocuklardan gençlere ve aradaki her yaştan, bu halı buluntularıyla yaratıcılıklarını ateşleyin.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

&M Deve Berberi Halısı

₺ 196.00

Alanınız için Mükemmel Halı Kullanım Alanları : dekoratif zemin kaplaması İçerir : Halı Bakım Talimatları : Benzer renklerle yumuşak bir döngüde soğuk suyla yıkayın Alçak

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.