• Yeni Kız
-H Deniz DPSLP42DP; Tasarımcı Güverte Plakası Beyaz

-H Deniz DPSLP42DP; Tasarımcı Güverte Plakası Beyaz

Ürün Puanı:
₺ 2.67

Ödenebilirlik
Emre için müsait

T-H Marine Supplies, LLC, 1975'ten beri denizcilik endüstrisine hizmet vermektedir. OEM ve Pazar Sonrası müşterilerimize sunmak için sürekli olarak yeni ve yenilikçi ürünler geliştirmeye çalışıyoruz. Kaliteli ürünler ve mükemmel müşteri hizmeti sunma konusunda uzun vadeli bir taahhüdümüz var. Tekne parçaları ve tekne aksesuarlarının lider üreticisiyiz. Tekne ürünlerimiz hemen hemen her eğlence teknesinde bulunur. T-H Marine Düşük Profilli Bükümlü Güverte Plakası, 4 " : Benzersiz ve yenilikçi tasarım, tamamen üst üste binen bir kapağa ve su geçirmez bir oturuş sağlayan pozitif bir "O" halka contasına sahiptir. Gizli bağlantı elemanları pürüzsüz bir görünüm sağlar. Renk : beyaz. Delik : 4-1/2 ". ID : 3-7/8".

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Bay® Port Tüp Kitini Takın

₺ 1.00

Install Bay PSP4 Bağlantı Noktası Tüp Kiti (4 "); Bağlantı Noktası Kiti; 11 "L; 4 " W; Bu ınstall bay® bağlantı noktası tüp kiti (4 "), otomotiv, denizcilik ve gps otomotiv kuru

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.