• Yeni Kız
Uzman Bahçıvan Mor 1.5gal Calibrachoa Canlı Bitki Tam Güneş

Uzman Bahçıvan Mor 1.5gal Calibrachoa Canlı Bitki Tam Güneş

Ürün Puanı:
₺ 57.68

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Calibrachoa, rengarenk çiçeklerle dolu popüler bir çiçekli yıllık bitkidir. Benzersiz desenlerin yanı sıra çeşitli düz renkler ve iki renklerde gelirler. Çiçekleri ilkbahardan yaza kadar açık yaşam alanlarınızda parlayacak. Anında renk katmak ve dış mekanları aydınlatmak için bu güzel çiçek sepetini verandalara veya verandalara asın. Rahatlamak ve eğlenmek için davetkar bir alan yaratmak için diğer dış mekan dekorlarıyla karıştırın. Her mevsim çiçek açacak sağlıklı bitkiler için bitkiler kurulana kadar sulayın. Sonra gerektiği gibi sulayın. Bitkileri, bitkinin tabanında aylık olarak çok amaçlı bir gübre ile besleyin. Uzman Bahçıvan Mor 1.5gal Calibrachoa Canlı Bitki Tam Güneş : Renk : Mor; Çeşitli. Yaşam Döngüsü : Yıllık. Boyut : 1,5 Galon. Işık gereksinimi : tam güneş. Minimum Sıcaklık : 40 °. Dayanıklılık : 11. Bölgeye Dayanıklı. Toprağı eşit derecede nemli tutmak için gerektiği kadar su. Bitkileri aylık olarak çok amaçlı gübre ile besleyin. İlkbahardan yaza. Bu ürün sadece mağazada bulunabilir. Ürün ve renk mağazaya göre değişebilir. Müsaitlik durumu için Bahçe Merkezinizi ziyaret edin.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Kartopu Chindo Canlı Çalı

₺ 79.98

Chindo Kartopu, parlak, koyu yeşil yaprakları olan yoğun, piramidal bir çalıdır Olgunlukla birlikte, bu bitki sonbaharın başlarında parlak kırmızı meyvelere dönüşen küçük b

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.