• Yeni Kız
Kumho Road Venture MT KL 38 14R Q Lastik

Kumho Road Venture MT KL 38 14R Q Lastik

Ürün Puanı:
₺ 3.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

he Road Venture MT KL71, şaşırtıcı derecede iyi yol tavırlarına sahip, yarışı kanıtlanmış, yere çarpan, çamur atan, arazi lastiğidir. Kumho MT, arazi tutkunları veya çalışma ortamları için yüksek çekişli bir lastiğe ihtiyaç duyan kişiler için mükemmel bir seçimdir. Ekstra derin kesime ve talaşlara dayanıklı yönlü bileşik, en zorlu ortamlara dayanırken, sırt tasarımı kendi kendini temizlemeyi teşvik edecek şekilde tasarlanmıştır. Boyut teklifleri, kaldırılan araçlar için yüzdürme boyutlarından, ekstra yük taşıma kapasitesi gerektiren uygulamalar için C, D ve E yük aralıklarındaki LT-metrik boyutlara kadar değişir. Kumho Road Venture MT KL71 38 X14 R24 118 Q Lastik : - Dayanıklı kesilmeye ve talaşlanmaya karşı dayanıklı sırt, en zorlu ortamlara dayanır. - Çift bileşik sırt, ısı birikimini önler ve yol yüzeyindeki darbe ve gürültüyü engeller. - Yüksek gerilimli tam genişlikte çelik kayışlar ve eklemsiz kapak katları dayanıklılığı artırır ve gürültüyü azaltır. - Çift vücut katları, yol içi ve yol dışı kullanım stresini azaltır. - Çift adımlı, merkez dışı kademeli sırt blokları yol harmoniklerini azaltır ve tırmanma kabiliyetini ve arazi çekişini artırır. - Omuz sırt alanı, taş delmeyi önlemek için taş ejektörlere sahiptir. Taş çıkarıcılar ayrıca çamur ortamında kendi kendini temizlemeyi de destekler. - Olağanüstü kozmetik görünüm.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Fuzion SUV 265 70R T Lastik

₺ 0.33

Fuzion'un suv'u dört mevsim bir lastiktir Suv'larda, suv'larda ve hafif kamyonlarda kullanılmak üzere tasarlanan SUV, sürücülere yıl boyunca güçlü çekiş ve uzun sırt ömrü suna

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.