• Yeni Kız
Asil Ev Blaine 24 Karışık Çam Önceden Aydınlatılmış Beyaz LED Yapay Noel Çelenk Pil Kutusu, Yeşil

Asil Ev Blaine 24 Karışık Çam Önceden Aydınlatılmış Beyaz LED Yapay Noel Çelenk Pil Kutusu, Yeşil

Ürün Puanı:
₺ 3.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Asil Ev Bu Kış Mevsiminde Tatil Ruhunuzu İlan Eden ve Şenlik Neşesini Yakalayan Bir Açıklama Yapın. Noel Çelenkimiz, Evinize Görünümü tamamlamak için Koyu Yeşil Karışık çam iğneleri, çam Kozalakları, Kırmızı meyveler ve parıldayan Led ışıklardan Oluşan Muhteşem Bir Halka sunar. Bu ışıklar, herhangi bir boş alan için mükemmel dekoratif aksesuarı yaratan uygun bir zamanlayıcı ile birlikte gelir. Şeklini korumak için sağlam bir Demir Çerçeveye Sahip olan bu güzel Çelenk, önümüzdeki yıllarda evinize Tatil neşesi Getirecek güzel bir Klasik Düzenleme sunuyor.Karışık Çam iğneleri : Etkileyici Yeşil Renginden Büyüleyici Ormanlık Çam Kozalaklarına ve Neşeli Kırmızı Meyvelerine kadar Çelenkimiz Noel'in Cazibesini mükemmel bir şekilde Yakalar. Bu Çelenk, biraz tatil neşesi için ideal olan Dolgun, doyurucu yapraklar oluşturmak için karışık çam iğnelerine sahiptir. Bu aksesuarın kapalı veya kapalı kullanım için tasarlandığını lütfen unutmayın.Led ışıklar : Led ışıklarla Noel ağacımız, size elektrik ve para tasarrufu sağlayan çevre dostu, enerji tasarruflu bir seçenek sunar. Bu ışıklar inanılmaz derecede uzun bir ömre sahiptir ve Normal ampuller gibi Yanmaz. Enerjisini Kaybetmeye Başladığında Basitçe Kararmaya Başlayacaklar.Pil kutusu dahil : Bu aksesuar bir pil kutusu ile çalışır, böylece herhangi bir kabloyu gizleme konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Lütfen bunun bir Zamanlayıcı veya pil içermediğini unutmayın.Boyutlar : Tatiller için Sizin ve Eviniz için Mükemmel Boyutta Bir Aksesuar Seçin. Bu Noel Çelengi 24.00 ”G X 5.50" D X 24.00 " H'dir. Bu Büyüleyici Ürünün Basit İlavesiyle iç mekanınızın ne Kadar Şenlikli Olabileceğini Seveceksiniz Wreath.No Montaj : Bu Noel Ağacı Doğrudan kutudan Kullanıma Hazır Hale Gelir. Montaj Gerekli değildir. Bunu Kutudan Çıkarın ve istediğiniz Görünüm için Dalları Kabartın. İçerir : Bir (1) yapay Noel çelenk. İğne malzemesi : Plastik. Çerçeve Malzemesi : Demir. Ağaç Türleri : Karışık Çam. İğne rengi : Yeşil. Açık renk : Sıcak beyaz LED. Işık sayısı : 35. Şube ipucu Sayısı : 140. Montaj Gerektirmez. 3 ADET AA pil gerektirir (Piller Dahil değildir). Boyutlar : 5.50 inç derin x 24.00 inç genişliğinde x 24.00 inç yüksekliğinde.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Dayanak Çelenk

₺ 41.98

Dayanakları kırmızı ve fildişi 16 "çap karışık güller çelenk Kırmızı ve fildişi renginde karışık güllere sahip, bebek nefesleri ile tamamlanan ve yeşil yapraklar üzerind

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.