• Yeni Kız
C4149A ve Serisi Yazıcılar için Toner Kartuşu - 17, Sayfa Verimi - Siyah

C4149A ve Serisi Yazıcılar için Toner Kartuşu - 17, Sayfa Verimi - Siyah

Ürün Puanı:
₺ 79.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

8500 ve 8550 Serisi Yazıcılar için HP C4149 A Toner Kartuşu - 17.000 Sayfa Verim - siyahdurum : Bu ürün yepyeni. Bununla birlikte, orijinal kutu yırtılmış, hasar görmüş veya eksik olabilir, ancak iç conta sağlamdır. Temel Özellikler ve Avantajlar : Mükemmel baskı kalitesi, güvenilir performans ve düşük sahip olma maliyeti sunarak bunları hızlı, yüksek hacimli renkli ve siyah beyaz baskı için ideal hale getirir. Düzgün parçacıklar ve tutarlı renkler için kimyasal olarak yetiştirilen, özel olarak formüle edilmiş, mikro ince tonerle keskin metinler ve canlı, gerçeğe uygun renkler ve çizgiler sunun. A3 formatına kadar profesyonel kalitede renkli belgelerin yüksek hızlı ve yüksek hacimli baskısını sunun. Kısa süreli broşürler, sunumlar, bültenler ve posterler için idealdir. En iyi çıktıyı sağlamak ve bunların ne zaman değiştirilmesi gerektiğini size bildirmek için yazıcıyla birlikte çalışın.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Toner Kartuşu

₺ 39.48

Gestetner 3220 ile kullanım için standart kapasiteli siyah toner kartuşu Bu, aşağıdaki yazıcılar / makinelerle (3220) çalışan OEM MONOKROMATİK TONER GESTETNER marka Toner Kartu

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.