• Yeni Kız
Bralette ile Sınır Yok Gençlerin Düğmeli Ön Gömleği

Bralette ile Sınır Yok Gençlerin Düğmeli Ön Gömleği

Ürün Puanı:
₺ 3.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Eşleşen Bralette ile Sınır Tanımayan Düğmeli Ön Gömlek stiline katman katın. Sizi masadan bugüne zahmetsizce hareket ettiren tatlı bir kombo. Şort ve spor ayakkabılarla rahat gidin veya şık bir çift geniş paçalı pantolonla giydirin. Kıvrımlı gömlek kuyruğu kenarı, takmanıza, çözmenize veya bağlamanıza izin verir .. seçim sizin. Münhasıran . Malzeme : % 100 suni ipek. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Boyut : Model 5’10 ”ve M beden giyiyor. Set İçerir : Gömlek ve bralette. Gömlek özellikleri : Yarı takılmış; yayılmış yaka; düğmeli ön kapatma; kap kollu; sol göğüs cebi; gömlek kuyruğu etek ucu; allover baskı. Bralette özellikleri : Gömme; düz, elastik yaka; ayarlanabilir askılı kolsuz; allover baskı. Sınır Tanımayan Gençler için Braletli Düğmeli Ön Gömlek.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Time ve Tru Kadın Kazak Şortu

₺ 45.98

Zaman ve Tru'nun Kazak Şortlarıyla rahatlayın Pelüş baskılı kumaş ve geniş nervürlü bel bandı, bu salona yakışan şortları hafta sonları olmazsa olmazlardan yapıyor Görün�

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.