• Yeni Kız
Karat T.W. Pırlanta 14kt Beyaz Altın Halo Nişan Yüzüğü

Karat T.W. Pırlanta 14kt Beyaz Altın Halo Nişan Yüzüğü

Ürün Puanı:
₺ 1724.32

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Bu Miabella Pırlanta Halo Nişan Yüzüğü ile teklif ettiğinizde ışıl ışıl parlamasını izleyin. Parlak beyaz altından hazırlanmış, merkezde zümrüt kesim, çatal uçlu pırıltılı bir elmas (G-H, VS1-VS2), 52 yuvarlak kesim, mikro ayarlı göz kamaştırıcı elmas (G-H, VS1-VS2) bir hale oluşturur ve şaft boyunca durur. Yüksek cilalı bir yüzeyle zenginleştirilen bu pırlanta nişan yüzüğü, herhangi bir mücevher koleksiyonuna mükemmel bir katkı sağlar. 14kt Beyaz Altından üretilmiştir. 7/8ct tw Elmas. Elmas Rengi : G-H. Elmas Berraklığı : VS1-VS2. Zümrüt ve Yuvarlak Kesim Taşlar. Mikro Ayarlı Taşlar. Bant Genişliği : 2mm. Halo Nişan Yüzüğü. Nisan Doğum Taşı. Miabella takı parlatma bezi ile birlikte gelir. Bir hediye kutusunda dikkatlice paketlenmiştir. Miabella Jewelry : Güzel mücevherler yaratma konusunda 30 yılı aşkın deneyime sahip olan Miabella, özel bir günü parıldayan bir şeyle kutlamak için aradığınız şeye sahiptir. Miabella - Takıda Uyum.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Karat T.w. Pırlanta Gümüş

₺ 295.98

Bu Halo Markiz Yüzük, çok daha büyük bir elmas görünümüyle merkez taşa hacim ve derinlik katan illüzyon mucizesi kaplamalı 1 / 4 ct parlak yuvarlak pırlanta sergiliyor...

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.