• Yeni Kız
Better Homes & Gardens Cabana Tersinir Çizgili Plaj Havlusu, Mavi ve Deniz Mavisi

Better Homes & Gardens Cabana Tersinir Çizgili Plaj Havlusu, Mavi ve Deniz Mavisi

Ürün Puanı:
₺ 3.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Tüm eğlenceli, açık hava aktiviteleriniz için büyük boy, yumuşak ve emici Better Homes & Gardens Cabana Tersinir Çizgili Plaj Havlusu Blue & Teal'i yanınıza alın. Koyu renkli, mavi, deniz mavisi ve beyaz,% 84 pamuklu havlu, çizgili, armürlü örgü desenine sahiptir ve bol miktarda 72 ”L x 38” W ölçer. Kullanışlı bir asma halkası, kolay asılmasını sağlar ve Intellifresh gelişmiş koku kontrolü ve tazelik teknolojisi dahildir. Bu renkli, tersinir plaj havlusu makinede yıkanabilir ve havuzda, plajda, parklarda, pikniklerde, festivallerde ve diğer tüm favori güneşte eğlence aktivitelerinizde günler için mükemmeldir! Better Homes & Gardens Cabana Tersinir Çizgili Plaj Havlusu, Mavi ve Turkuaz Büyük Boy, yumuşak ve emici plaj havlusu. Koyu renkli, çizgili, armürlü örgü desenine sahiptir. Renkli, tersinir plaj havlusu makinede yıkanabilir ve güneşte eğlenmek için mükemmeldir. Ekli bir asma halkası ve Intellifresh gelişmiş koku kontrolü ve tazelik teknolojisi içerir. Malzemeler : % 84 pamuk ve% 16 geri dönüştürülmüş polyester. Boyutlar : 72 ”L x 38" W. Ağırlık : 1,55 lbs. Bakım : Kullanmadan önce yıkayın. Makinede benzer renklerle soğuk yıkayın. Hassas döngü. Derin renkler kanayabilir. Çamaşır suyu kullanmayın. Düşük kuru takla. Ütü yapmayın. Kuru temizleme yapmayın.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Ananas Peluş Plaj Havlusu

₺ 15.98

Canlı ve süper eğlenceli olan bu peluş plaj havlusu, kişiselleştirdiğinizde mükemmel bir yaz hediyesi olabilir! Ombre ananas tasarımına sahip bu renkli havlu, gün boyu sıcak ve k

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.