• Yeni Kız
Duncan Hines Kırmızı Kadife Aromalı Kek Karışımı, Pişirme Karışımı, 15. oz

Duncan Hines Kırmızı Kadife Aromalı Kek Karışımı, Pişirme Karışımı, 15. oz

Ürün Puanı:
₺ 29.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Duncan Hines Doğal ve yapay aromalı Kırmızı Kadife Kek Karışımı, pişirmeyi kolay, eğlenceli ve süper lezzetli hale getiriyor! Bu Duncan Hines Kek Karışımının lezzetli, nemli ve çikolatalı tadıyla kendinizi şımartın ve fırın benzeri lezzetlere hayran kalın. Kutunun arkasındaki basit, takip etmesi kolay talimatlarla herkes çökmekte olan kırmızı kadife keki elde edebilir. Arkadaşlarınız ve ailenizle eğlenceli bir tatil pişirme etkinliğinin tadını çıkarın veya belirlenmiş lezzet testçisi olun. Doğum günü pastası, özel gün ikramı veya akşam yemeği sonrası tatlı için mükemmeldir. Ayrıca, tepesi olasılıkları sonsuzdur! Kendi kek başyapıtınız için en sevdiğiniz kek kremasını, şenlikli serpintileri ve şeker parçalarını kullanın! Bu kek karışımını bugün deneyin!Duncan Hines, 50 yıldan uzun bir süre önce gezgin satıcı, restoran yorumcusu, pasta uzmanı ve genel olarak gerçekten havalı adam Duncan Hines tarafından kuruldu. O zamandan beri, yaratıcı bir ruh ve kaliteye olan bağlılıkla geliştirilen basit, lezzetli ve ilham verici pişirme çözümlerini savunduk. Bugün Duncan Hines, en sevdiğiniz fırından ilham alan kreasyonlarınızı evde yapmanıza yardımcı olmak için her gün çeşitli tatlı ikramlar sunuyor! Bir 15.25 oz. duncan Hines Kırmızı Kadife Kek Karışımı kutusu. Bu Duncan Hines Kek Karışımının lezzetli, nemli ve çikolatalı tadıyla kendinizi şımartın ve fırın benzeri lezzetlere hayran kalın. Kutunun arkasındaki basit, takip etmesi kolay talimatlarla herkes çökmekte olan kırmızı kadife keki elde edebilir. Kendi kek başyapıtınız için en sevdiğiniz kek kremasını, şenlikli serpintileri ve şeker parçalarını kullanın. İstediğiniz zaman kolay, lezzetli eğlence için kilerinizi Duncan Hines Kek Karışımlarıyla stoklayın.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Mlk Çikolata Chnk 12 17.6oz

₺ 1.67

DH Mlk Choc Chnk 12 / 17.6oz Ürün Özellikleri Gerçek çikolata parçaları içerir Koşer D Sıkıştır Şunu! Marshmallow Crispie Barları Daha lezzetli ilham bulur, / realduncanh

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.