• Yeni Kız
Tampico Baharatı Tampico Biberiye, Net Ağırlık oz

Tampico Baharatı Tampico Biberiye, Net Ağırlık oz

Ürün Puanı:
₺ 19.80

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Tampico Biberiye, güveç, çorba, güveç ve salata, kuzu tavuk, domuz eti, biftek ve balık, özellikle yağlı balık gibi çeşitli yemeklerde baharat olarak kullanılır. Tahıl, mantar, soğan, bezelye, patates ve ıspanakla da iyi gider. Biberiye, yapraklarında çok fazla yağ bulunduğu için iyi kuruyan birkaç bitkiden biridir. Bu nedenle biberiye, pişirilirken taze veya kurutulmuş olarak kullanılabilir, her iki şekilde de güçlü ve lezzetli bir tada eşit sonuçlarla kullanılabilir. Kuru kullanıldığında dikkatli olunmalıdır, çünkü kurutulmuş biberiye taze biberiyeden daha keskindir ve yemeğin aşırı güçlenmemesi için taze versiyon kadar bolca kullanılmamalıdır. Tampico Biberiye, yemekleri daha kokulu hale getirmek için ev yemeklerinde kullanılır. Ve yağları daha konsantre olduğu için tipik olarak kurutulmuş haliyle kullanılır. Tampico Biberiyesinin tamamını 1 oz'da bulabilirsiniz. süpermarketlerin İspanyol Baharat bölümünde ve burada Çevrimiçi. Baharat kavanozlarınızı doldurmak için en değerli Kaliteli Taze Baharatlar. Müşteriler, bu çok uygun fiyatlı Tampico Baharat paketlerinin küçük miktarlarda nasıl satıldığını takdir ediyor, bu nedenle tazeliklerini ve keskinliklerini kaybetmeden önce bunları kullanma şansınız olabilir. Menşe ülke : İspanya.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Badia Mercanköşk, 0. oz

₺ 45.98

Badia Mercanköşk, özellikle domates bazlı soslu Yunan ve italyan yemeklerinde yaygın olarak kullanılmaktadır Ayrıca yağ ve sirke soslarında, deniz ürünlerinde, çorbalarda, spage

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.