• Yeni Kız
Ashgate Popüler ve Halk Müziği: Birleşik Krallık'taki Müzik Festivalleri: Karnavalların Ötesinde

Ashgate Popüler ve Halk Müziği: Birleşik Krallık'taki Müzik Festivalleri: Karnavalların Ötesinde

Ürün Puanı:
₺ 3.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Açık hava müzik festivali pazarı, 1990'ların ortalarından bu yana önemli ölçüde gelişti ve ticarileşti ve şu anda ingiliz yaz eğlence deneyiminin ana akım bir parçası. Birleşik Krallık'ta sahnelenen toplam açık hava müzik festivali sayısı, 2005 ile 2011 yılları arasında iki katına çıkarak 500'den fazla etkinliğin zirvesine ulaştı. UK Music (2016), sektörün her yıl 3,7 milyondan fazla katılım sağladığını ve müzik turizminin bir bütün olarak yaklaşık 40.000 tam zamanlı işi sürdürdüğünü tahmin ediyor. Birleşik Krallık'taki Müzik Festivalleri, bu ticarileştirilmiş rock ve pop festivali sektörüne yönelik ilk genişletilmiş araştırmadır ve her boyuttaki etkinliği inceler. Açık hava müzik festivali pazarı, 1990'ların ortalarından bu yana önemli ölçüde gelişti ve ticarileşti ve şu anda ingiliz yaz eğlence deneyiminin ana akım bir parçası. Birleşik Krallık'ta sahnelenen toplam açık hava müzik festivali sayısı, 2005 ile 2011 yılları arasında iki katına çıkarak 500'den fazla etkinliğin zirvesine ulaştı. UK Music (2016), sektörün her yıl 3,7 milyondan fazla katılım sağladığını ve bir bütün olarak müzik turizminin yaklaşık 40.000 tam zamanlı işi sürdürdüğünü tahmin ediyor. İngiltere'deki Müzik Festivalleri, bu ticarileştirilmiş rock ve pop festivali sektörüne yönelik ilk genişletilmiş araştırmadır ve Glastonbury Festivali, V Festivali ve Reading ve Leeds Festivalleri gibi mega etkinliklerden maksimum katılımı olan 'butik' etkinliklere kadar her boyuttaki etkinliği inceler. 250'ye kadar küçük. Geçmişte, festivallerle ilgili araştırmalar tipik olarak ya karnaval mirasına ya da Etkinlik Yönetimi alanı için yönetim araçları geliştirmeye odaklanmıştır. Anderton, açık hava müzik festivallerinin kültürel, sosyal ve coğrafi önemini anlamanın ve teorileştirmenin yeni yollarını önermek için bu tür perspektiflerin ötesine geçiyor. Profesyonelleşme, şirketleşme, arabuluculuk, düzenleyici kontrol ve sponsorluk / markalaşma gibi 1990'ların ortalarından bu yana sektördeki değişikliklerin, ticari kaygılar tarafından ortaklaşa tercih edilen transgresif bir 'alternatif kültür' süreci olarak görülmesi gerekmediğini savunuyor; Bunun yerine, bu tür değişiklikler, sektörün yeniden yapılandırılmasını temsil eder. toplumdaki değişimler doğrultusunda sektör ve açık hava müzik etkinlikleriyle ilişkilendirilebilecek biçim ve anlamların genişletilmesi. * Yazar : Chris Anderton * ISBN : 9781472436207 • Biçim : Ciltli • Yayın Tarihi : 2018-07-09.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Temel İletken Teknikler

₺ 607.14

Temel Şeflik Teknikleri, Yedinci Baskı, bir topluluk yürütme sanatına açık ve anlaşılır bir giriş sağlar On dört bölüm boyunca yazarlar, öğretilerini klasik repertuardan ço

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.