• Yeni Kız
Designart Kırmızı Şakayık Çiçek Soyut Boya III Tuval Duvar Sanatı

Designart Kırmızı Şakayık Çiçek Soyut Boya III Tuval Duvar Sanatı

Ürün Puanı:
₺ 70.74

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Soyut Boya III Tuval Sanatındaki bu güzel Kırmızı Şakayık Çiçeği, tuval üzerine en yüksek kalitede solmaya karşı dayanıklı mürekkep kullanılarak basılmıştır. Güzel sanatlar giclee kanvas baskılarımızın her biri, zamanla solmayacak en kaliteli mürekkepleri kullanarak üstün kaliteli pamuklu kanvas üzerine basılmıştır. Her giclee baskısı, küçük boyutlu baskılar için 1 inçlik bir ahşap alt çerçevenin veya büyük boyutlu baskılar için 1,5 inçlik bir ahşap alt çerçevenin üzerine sıkıca gerilir ve tuvalin öğretilmesini ve bükülmemesini sağlar. Bu tuval sanat baskısı galeriye sarılır (tasarım yanlarda devam eder) ve ona gerçek bir sanat galerisi hissi verir. Stil : Çiçek Şakayık. Konu : Çiçek, Ülke Cazibesi. Renk : Bej, Altın. Duvara asılmaya hazır olarak gelir.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Görüntüler,Arkansas Doğa

₺ 1.33

Evinizin veya ofisinizin herhangi bir parçası, bu güzel dekor parçasının onu tamamlaması için mükemmel bir yer olabilir Profesyoneller tarafından tasarlanan ve Meksika'da yüksek k

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.