• Yeni Kız
Primal Altın Karat Sarı Altın Celtic Cross Charm Kablo Halat Zinciri ile

Primal Altın Karat Sarı Altın Celtic Cross Charm Kablo Halat Zinciri ile

Ürün Puanı:
₺ 2.67

Ödenebilirlik
Emre için müsait

14 ayar sarı altınla zarif bir şekilde işlenmiş bu dini Kelt haçı cazibesi, haçı kavşağı çevreleyen bir halka ile birleştiren bir semboldür. Bu 37x21mm dokulu çekicilik, her kıyafet için mükemmeldir ve yaylı halka toka ile sabitlenen 18 inç uzunluğunda bir kablo halat zinciri ile birlikte gelir. Çarpıcı bir parlaklık için yüksek cilalı bir yüzeye sahiptir.Metal Ağırlığı : Zincirli 2.52 gram Mücevher Türü : Fine Chain Stil : Kablo Halatı Zinci Rkarm Tipi : Kelt Haçı Cazib Esitakı Bitiş : Yüksek Lehçe, tekstürcinsiyet : unisexzincir Toka : Yaylı yüzükmetal : altınaltın Ayar : 14 Ayarmetal Renk : Sarıkurulumlu Çarm Boyutlar : 37mm x 21mmzincir Boyutları : 18 inç x 0,5 mmkatı öğeniz bir pakette gelir. koruma veya hediye vermek için mükemmel, beyaz fiyonklu ücretsiz yeşil hediye kutusu.Charm Menşe ülke : Amerika Birleşik Devletlerizincir Menşe Ülke : Amerika Birleşik Devletleri Katı, Cilalı, 14 ayar Sarı Altın, 18 inç Kablo Halat Zinciri.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Kaderimin efendisi Manşet

₺ 3.33

8mm Katı Paslanmaz Çelik Manşet Kaderimin efendisi Katı Paslanmaz Çelik 8 MM Manşet 6,5 inç Uzunluk Pembe Kutu, yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış el yapımı ve çağdaş

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.