• Yeni Kız
Forzantina Kablo Zincirinde İlkel Gümüş Gümüş Yıldız Çekicilik

Forzantina Kablo Zincirinde İlkel Gümüş Gümüş Yıldız Çekicilik

Ürün Puanı:
₺ 3.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Bu büyüleyici yıldız tılsım kolye ile kişisel tarzınıza biraz ışıltı ve parlaklık katın. Saf gümüşten hazırlanmış bu 15x10mm katı çekicilik, parlak bir parlaklık için yüksek cilalı bir yüzeye sahiptir. 18 inç uzunluğunda, yaylı halka toka sabitlenmiş bir kablo zinciri üzerinde sallanan bu mücevher parçası her fırsatta giyilebilir.Metal Ağırlığı : Zincirli 1.98 gram Takı Türü : Fine Chain Stil : Forzantina Kablo zincirikarm Tipi : Yıldız cazibesimücevher Bitiş : Yüksek Cilaci Nsiyet : unisexzincir Toka : Yaylı Yüzükmetal : Ayar gümüşmetal Rengi : Beyazkılıflı Zırh Boyutlar : 15mm x 10mmzincir Boyutları : 18 inç x 1.3mmkatı Öğeniz, bir kutu ile ücretsiz yeşil bir hediye kutusuna ulaşır. beyaz yay, saklamak veya hediye vermek için mükemmeldir.Charm Menşe ülke : India Chain Menşe ülke : italya Gümüş, Cilalı, Düz sırt, Katı, Döküm, Yay halkası, 18 inç Kablo Zinciri.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Gümüş Bileklik

₺ 68.00

PORİ Kuyumcu, koleksiyonunuzda öne çıkacak karmaşık işçilik becerilerine sahip karmaşık kaliteli parçalar yaratır Pori Kuyumcular Gümüş Bileklik : Malzemeler : 925 Ayar gümü

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.