• Yeni Kız
Time And Tru Kemerli Bayan Örgü Midi Elbise

Time And Tru Kemerli Bayan Örgü Midi Elbise

Ürün Puanı:
₺ 39.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Zamana ve Tru'nun Kuşaklı Midi Elbisesine baktığımızda sınırsız olanaklar görüyoruz. Bu süper yumuşak, kısa kollu elbise, blazer ile giyildiğinde cilalı, profesyonel bir görünüm sunar ve aynı zamanda dışarıda bir gece için topuklu tek başına sansasyonel görünür. Kanat kemeri, gurur verici, kadınsı bir uyum yaratmaya yardımcı olur. Giymesi ve sevmesi kolaydır. Münhasıran . Malzeme : % 57 Pamuk /% 38 Polyester /% 5 Spandeks. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Boyut : Model 5'10 "ve S beden giyiyor. Uzunluk : Midi elbise; S beden için yüksek omuz noktasından 45 "uzunluğunda. Kollu : Kısa kollu. Cepler : İki yan cep. Özellikleri : Crewneck; öz-kravat kemer; yan yarıklar; allover stripes. Zaman ve Gerçek Kadınlar için Kuşaklı Örgü Midi Elbise.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Ahbap Kadın Babydoll Elbise

₺ 45.84

Akıcı, kadınsı ve sonbahar için mükemmel Bu Ahbap Kadın Karışık Baskılı Bebek Bebek Elbisesi, gündelik bir elbisede ihtiyacınız olan her şeye sahiptir Uzun, dalgalı manşetl

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.