• Yeni Kız
Sofia Vergara'dan Sofia Jeans Kadın Boyundan Bağlamalı Maksi Elbise

Sofia Vergara'dan Sofia Jeans Kadın Boyundan Bağlamalı Maksi Elbise

Ürün Puanı:
₺ 0.67

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Sadelik ve stil Sofia Vergara'nın Askılı Elbisesiyle bir arada. Muhteşem görünmeyi bu kadar kolaylaştıran o giy ve giy elbisesi. Tığ işi süslemeli dalgalı bir yaka, seksi tarzınıza sokar ve akıcı, katmanlı tasarım tam konfor sağlar. Ayrıca, bahsetmiş miydik, bu elbisenin cepleri var! Kesinlikle ilk görüşte aşktır. Münhasıran. İspanyolca konuşan topluluğumuz için : Sade ve Moderna, bu Sofia Vergara'nın askılı elbisesi. Komplikasyon olmadan muhteşem görünmenizi sağlayan giymesi kolay bir elbise. Tığ işi dantel süslemeli alçak bir yaka, tarzınıza seksi bir dokunuş katar ve gevşek ve kademeli tasarımı tam konfor sağlar. Ayrıca bu elbisenin cepleri olduğunu söylemeyi de unutmak istemiyoruz! Kesinlikle, ilk görüşte aşk. Sadece içeride. Malzeme : % 100 suni ipek /% 100 suni ipek. Bakım : Makinede yıkanabilir / Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal/İthal Ürün. Boyut : Model 5’9 ”ve 2 X beden giyiyor / Model 5’9 “ ve küçük bir ”S" beden giyiyor. Fit : Rahat/Gevşek fit. Uzunluk : Maksi elbise; 2 X / Ayak bileği boyu elbise için orta arka boyundan 55 "uzunluğunda; Küçük boy "S" için orta arka boyundan 55 "uzunluğunda. Kapatma : Ayarlanabilir arka boyun kravatlı kazak stili / Boynun arkasında ayarlanabilir düğümlü kazak stili. Kollu : Kolsuz/Kolsuz. Cepler : İki yan dikişli cep / Yan dikişlerde iki cep. Özellikler : Tığ işi süslemeli derin V-yular yaka; katmanlı; geri elastik kemer; kanat kravatlı geri kesim detayı; arkada ayarlanabilir fiyonklu ve tığ işi dantel süslemeli çizgisiz / V-düşük yular yaka; kademeli; arkada elastik kemer; cinching knot ile arkada kesim detayı; çizgisiz. Sofia Vergara'dan Sofia Jeans'ten Kadın Askılı Elbise. Sofia Vergara'dan Sofya Kot Pantolon. Kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan bu kıyafetlerin kültürel karışımı, cinsiyeti ve enerjisiyle ilgili bir şey var - kesinlikle sevdiğiniz bir şeyi giyin.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Kepçe Kadın Omuz Pedi Elbise

₺ 29.98

Keşke her şey, yapışmayacak hafif bir uyum için cupro örgüyle tasarlanan Scoop'un yeni Omuz Pedi Elbisesi kadar kolay olsaydı Yapılandırılmış omuzların geri dönüşüyle deste

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.