• Yeni Kız
Food Network Mutfak İlhamları Güneybatı Tarzı Tavuk ve Pilav Yemek Takımı, 5. oz Kutusu

Food Network Mutfak İlhamları Güneybatı Tarzı Tavuk ve Pilav Yemek Takımı, 5. oz Kutusu

Ürün Puanı:
₺ 5.16

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Food Network Mutfak İlhamları Güneybatı tarzı Tavuk ve Pilav Yemek Takımı ile iç şefinizi serbest bırakın. Pirinç, sebze, tavuk ve baharatlı sosu birleştiren lezzetli bir Güneybatı tarzı yemek olan bu yemek kesin bir kazanan. Her yemek setinde pirinç, karışık sebzeler, fasulye ve çipot sos bulunur. Bu yemeği hazırlamak için sadece tavuk ekleyin. Bu set üstü akşam yemeği, yapay boyalar, yapay tatlar veya yüksek fruktozlu mısır şurubu içermeyen lezzetle doludur. Güneybatı usulü tavuk ve pilavınızı hazırlamak için 1 çay kaşığı kahverengi tavuk parçaları. suyu, kuru sebzeleri ve pirinci eklemeden önce yağlayın. Pirinç pişene kadar pişirin ve 30 dakika veya daha kısa sürede hazır olan övgüye değer bir Güneybatı yemeği için kalan malzemeleri ekleyin. Her 5,5 onsluk kutulu tavuk ve pirinç seti iki kişilik bir yemek yapar. Food Network Mutfak ilhamlarıyla mutfağınızın yıldızı olun. Bir 5.5 oz. box of Food Network Mutfağı, Güneybatı Tarzı Tavuk ve Pilav Yemek Takımından İlham Alıyor. Food Network Mutfak İlhamları Güneybatı tarzı Tavuk ve Pilav Yemek Takımı ile iç şefinizi serbest bırakın. Tuzlu Güneybatı tarzı bir akşam yemeği 30 dakika veya daha kısa sürede hazır. Yemek setinde beyaz pirinç, çipot sosu, fasulye ve sebze karışımı bulunur. Yüksek fruktozlu mısır şurubu, yapay tatlar veya yapay boyalar içermez. Hazırlamak için bu rafa dayanıklı yemek setine tavuk ekleyin. Bu tavuk ve pilav seti iki kişilik bir yemek yapar.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Kuş Gözü Voila

₺ 6.24

Kuş Gözü Voila ile dakikalar içinde lezzetli bir yemek servis edin! Alfredo Tavuğu Her çantada birinci sınıf Kuş Gözü sebzeleri, kaliteli et ve şeften ilham alan soslarla Birds E

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.