• Yeni Kız
Fayans Kabartmalı Karo Tasarlanmış 76 84 Grommet Panel Çifti Allık

Fayans Kabartmalı Karo Tasarlanmış 76 84 Grommet Panel Çifti Allık

Ürün Puanı:
₺ 2.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Karo Kabartmalı Karo Tasarımlı Grommet Panel Çifti ile evinizdeki her odaya sade bir şıklık katın. Sakin renklerdeki bu ışık filtreleme perdeleri her dekorla uyumlu olacaktır. Yatak Odaları, Misafir Odaları, Oturma Odaları ve Yurtlar için mükemmeldir. Kolay bakım, makine yıkama soğuk ve kuru asmak. Bu oda karartma paneli çiftini evin herhangi bir odasına yerleştirerek ve ışığı filtreleyerek ve her odada mahremiyet sağlayarak. Bu perdeler, ağır bir kumaş üzerinde sofistike, Karo Kabartmalı bir tasarıma sahip moda ve işlevin mükemmel karışımıdır. Bakımı kolaydır, makinede soğuk yıkayın ve kurumaya asın ve bitirin. Yüksek kaliteli,% 100 polyester kumaş hem işlevsel hem de şıktır, bu Panel Çiftini evin herhangi bir odasına yerleştirerek ve ışığı filtreleyerek ve her odada mahremiyet sağlayarak Evinize stil katar. Zarif bir Karo Kabartmalı Tasarıma sahip yumuşak pamuk benzeri kumaş olan Fayanslar, evinizdeki herhangi bir odaya sade bir his veren lüks, ev benzeri bir his uyandırır. Her panel 38 "x 84" boyutlarındadır ve her boyutta perde çubuğuyla asmak için 6 çelik rondelaya sahiptir. Yüksek kaliteli kumaştan yapılmış, uzun ömürlü kullanım ve dayanıklılık sağlar. Zarif ve lüks görünüm, ev dekorunuzu güncellemenizi kolaylaştırır. Endişeye gerek yok, bu güzel panel çifti dayanıklıdır ve evde soğuk suda yıkanabilir, ağartıcı içermez. Havayla kurutun veya kurutucuya gerektiği kadar soğumaya bırakın. Tüm Zarif Ev ürünleri mutlak mükemmellik için üretilmiştir. Özel yüksek kaliteli polyester kumaş karışımımızla ürünlerimiz her zaman süper yumuşak hisseder ve yıkamada asla küçülmez veya zarar görmez. Kumaşımız uzun süre dayanacak ve her zaman taze ve yepyeni görünecek şekilde tasarlanmıştır. Ürünümüzün yanındayız ve her zaman Zarif bir Ev ürünü satın aldığınızda, hepimizin ilgilendiği kalite, özen ve modern güzelliğin yanında durduğunuzu garanti ediyoruz.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Davis Katı Pencere Perde Seti

₺ 1.00

Bu Davis Katı Moda Pencere Perdelerini ekleyerek zarif oturma odanızın dramasını yükseltin Özellikleri arasında gürültü azaltma, oda kararması, enerji tasarrufu sağlayan yalıt�

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.