• Yeni Kız
Arka Kız Çocuk Giyim Seti, 4-16 Beden

Arka Kız Çocuk Giyim Seti, 4-16 Beden

Ürün Puanı:
₺ 39.96

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Her şeye hazır sportif tarz! Hind'in Sekiz Parçalı Kıyafet Seti, aktif bir gün veya hiçbir şey yapmadığı bir gün için ihtiyaç duyduğu her şeye sahiptir. Bu inanılmaz sette tişörtler, kapüşonlular, koşucular, tozluklar ve onu baştan ayağa sevimli, rahat ve koordineli tutacak bir spor sutyeni bulunuyor. Malzeme : % 100 Polyester. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Set Şunları içerir : Bir spor sutyeni, bir kısa kollu tişört, bir uzun kollu tişört, bir kapüşonlu, bir çift joggers ve üç çift tozluk. Spor sutyen özellikleri : Gömme; kazak tarzı; kontrast trim; racerback. Kısa kollu tişört özellikleri : Yarı takılmış; yuvarlak yaka; kazak stili; kısa kollu; cinched taraflar; sol göğüste grafik. Uzun kollu tişört özellikleri : Rahat; yuvarlak yaka; kazak tarzı; uzun üniversite kollu; önde grafik. Hoodie özellikleri : Rahat uyum; ekli başlık; kazak tarzı; takılı manşetli uzun kollu; bantlı etek; önde grafik. Tozluk özellikleri : Slim fit; pull-on stil; elastik kemer. Joggers özellikleri : Konik bacak; çekme stili; ipli kravatlı elastik kemer; takılı manşetler. Harika bir hediye!. Arkadan gelen Kızlar için Aktif 8 Parçalı Kıyafet Seti.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

® Unise Doktor Oyun Kıyafeti

₺ 0.67

SOZO® Unisex Doctor Playwear, zarif detaylara sahip aplike ve nakış detaylarıyla en kaliteli interlok pamuktan üretilmiştir Set uzun kollu üst ve pantolon içerir SOZO® stilleri tıp

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.