• Yeni Kız
Wb Çizgi Roman Kutuları Ss Tee

Wb Çizgi Roman Kutuları Ss Tee

Ürün Puanı:
₺ 2.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Küçük çocuğunuz, DC Comics süper kahramanı Wonder Woman'dan esinlenen bu kızların grafik tişörtünün renkli grafiklerine bayılacak. Günlük konfor için yumuşak bir pamuk karışımından yapılmıştır ve Wonder Woman ve ikonik "WW " logosu ile her yerinde şık bir kutu desenine sahiptir. Nervürlü yuvarlak yaka, pürüzsüz bir his için etiketsizken, hi-lo etek ucu bu resmi lisanslı Wonder Woman tişörtünü tamamlıyor. Küçük süper kahramanınızın gündelik gardırobuna mükemmel bir ektir. Wonder Woman Girls 'WW Çizgi Roman Kutuları Kısa Kollu Ekip Boyun Grafikli Tişört : % 60 pamuk,% 40 polyester. Tişört . Her yerde Wonder Woman kutu deseni. Kısa kollu . Nervürlü yuvarlak yaka. Etiketsiz iç. Merhaba hem . Resmi lisanslı Wonder Woman ürünü. Yumurta kabuğunda mevcuttur. Giysiyi ters çevirin, benzer renklerle makinede soğuk yıkayın, nazik döngü, gerektiğinde sadece klorsuz ağartıcı, düşük kuru takla atın, baskıyı / motifi ütülemeyin.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Ariel Denizkızı Tankini Mayo

₺ 33.98

Bu Küçük Deniz Kızı Tankini, küçük kızınızın gerçek bir deniz kızı gibi hissetmesini sağlayacak! Tankini üst kısmı bir yarışçı sırt tasarımına sahiptir, bu nedenle

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.