• Yeni Kız
Güneş Sıfır Kenzie Kafes Jakarlı Karartma Çubuk Cep Perde Paneli Çifti

Güneş Sıfır Kenzie Kafes Jakarlı Karartma Çubuk Cep Perde Paneli Çifti

Ürün Puanı:
₺ 2.67

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Dokuma jakarlı kumaş üzerine modern bir ogee kafes tasarımına sahip olan Sun Zero Kenzie Karartma Perde Panelleri, çağdaş zarafeti her yaşam alanına katmak için mat ve parlak bir görünüm sergiliyor. Çapı 1,5 "e kadar olan herhangi bir standart perde çubuğuna kolayca asmak için yerleşik bir çubuk cebi ile donatılmıştır. Sun Zero Blackout teknolojisi, dış ışığın çoğunu engeller, dış gürültüyü% 30'a kadar azaltır ve pencerelerinizden kaybedilen enerjiyi% 40'a kadar azaltır. Konfor, yaz sıcağını ve kış soğukluğunu evinizden uzak tutmaya yardımcı olan termal özelliklerle optimize edilmiştir. Daha fazla mahremiyet için oturma odanıza veya daha sessiz, daha kesintisiz bir uyku için yatak odanıza asın. Tam bir pencere için 2 perde paneli içerir. Dokuma jakar üzerindeki modern ogee kafes tasarımı mat ve parlaklık içerir. Karartma teknolojisi, gizliliği artırırken istenmeyen ışığın çoğunu engeller. Enerji Tasarruflu tasarım, pencerelerinizden kaybedilen enerjiyi% 30'a kadar azaltır. Termal özellikler, yaz sıcağını ve kış soğukluğunu evinizden uzak tutmaya yardımcı olur. Dahili çubuk cep tasarımı, çapı 1,5 "e kadar olan herhangi bir perde çubuğuna kolayca asılmasını sağlar. Tam bir görünüm için 2 perde paneli içerir. Perde çubuk dahil değildir. Katmanlama için çift çubuk gerekebilir.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Designart Karartma Perdesi

₺ 1.33

Vintage çiçek perdesindeki bu Mor Mavi ve Beyaz ile evinizin veya ofisinizin herhangi bir odasındaki pencerelerinizi vurgulayın ve güzelleştirin Bu zarif Çiftlik evi perdesi, yüksek

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.