• Yeni Kız
52 84 Karartma Enerji Tasarruflu Termal Arka Sekme ve Çubuk Cep Pencere Perdesi, Panel

52 84 Karartma Enerji Tasarruflu Termal Arka Sekme ve Çubuk Cep Pencere Perdesi, Panel

Ürün Puanı:
₺ 55.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Ottomanson'dan gelen bu güzel yepyeni karartma Perdesi Paneli, üstün kaliteli malzemeler ve dayanıklı üst düzey dikişlerle üretilmiştir. Herhangi bir odaya renk ve zarif bir dokunuş katmanın yanı sıra güneşi engellemenin mükemmel bir yoludur. Kırışıksız mikrofiber ayrıca ütülemeye gerek olmadığı ve sorunsuz kurulumun bir esinti olduğu anlamına gelir. Kolay bakım ve makinede yıkanabilir. Karartma Perdelerinin Avantajları şunları içerir : Odanızı sıcaktan ve soğuktan yalıtırken, maksimum enerji verimliliği için ışık ve UV ışınlarının Yüzde Seksen-Yüzde Doksanını kesmek. Karanlık, uyku koşullarını çok daha iyi ve huzurlu hale getirir ve ışık kirliliği olmadan TV izleme çok daha net hale gelir. Lütfen Dikkat : Web sitemizdeki dijital görüntüler ve ürün boyutları mümkün olduğunca doğrudur. Bilgisayar monitörlerindeki farklılıklar nedeniyle, bazı görüntü renkleri biraz değişebilir. Uzunluklar ve genişlikler, yayınlanan boyutlardan kesirli olarak değişebilir. Size kesin bir ölçüm sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, ancak lütfen bazı varyasyonların olduğunu unutmayın. Desenler seçilen şekle ve boyuta göre biraz değişebilir. İki (2) Karartma Perdesi Paneli - 52 "x 84" (132cm x 213cm) - Arka Sekme ve Çubuk Cebi. Isıyı ve soğuğu yalıtırken Maksimum enerji verimliliği için ışığın ve UV ışınlarının% 80 -% 90'ını keser. Ayrıca uyku koşullarını ve TV izleme deneyimini iyileştirir. Premium dikişli arka tırnaklar / çubuk cepler ve kırışıksız mikrofiber kumaş ile Kolay kurulum. Malzeme : Premium Mikrofiber (% 100 Polyester). Bakım Talimatları : Makinede benzer renklerle soğuk yıkayın. Düşük kuru takla. Gerekirse Ütüyü ısıtın veya Kurulayın. Çamaşır suyu kullanmayın.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Designart Karartma Perdesi

₺ 37.92

Bu Mavi Gül perdesi ile evinizin veya ofisinizin herhangi bir odasındaki pencerelerinizi vurgulayın ve güzelleştirin Bu zarif Geleneksel perde, yüksek kaliteli ekolojik solmaya dayanı

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.