• Yeni Kız
Modway, Bronzlaşmış Deri Kanepeyi Meşgul Ediyor

Modway, Bronzlaşmış Deri Kanepeyi Meşgul Ediyor

Ürün Puanı:
₺ 1198.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Hafif eğimli kıvrımlar ve büyük çift yastıklar, favori bir dinlenme yeri oluşturur. İster iş yerinde uzun bir günün ardından dinlenin, ister kahve ve brunch ile oturun ya da arkadaşlarınızla ruhlu bir tartışmaya girin, Engage sofa evinizde hoş bir varlıktır. Yedi düğme, oturma dekorunuzu merkez sahneye getiren derinlik katarak göz alıcı bir çekicilik yaratır. Dört kiraz rengi kauçuk ayak ve çerçeve, konforlu kaliteli deriye sağlam bir temel sağlar. ÇAĞDAŞ tarz - Engage'ın ferah derinliği ve ikonik görünümü, yüzyıl ortası modern tasarımını sergiliyor. Kişiye özel çizgiler ve umutlu bir tarza sahip olan bu parça, retro entrika ve inceliği bünyesinde barındırıyor. KALİTELİ döşeme - Kaliteli deri döşemeli, Hatırlamaya değer bir tasarımla dekoru cesaretlendirir. Bu ayırt edici koleksiyon, olasılıklarla dolu çarpıcı bir ifade yaratıyor. MODERN LOUNGE ALANI - Her türden salon alanı için tercih edilen bir koltuk olan Engage, sohbetin derinliklerine inerken veya buharlı bir fincan çay veya kahveyi yudumlarken dinlenmek için destekleyici bir yer sunar. ÜSTÜN yapı - Herhangi bir odanın odak noktası olan Engage, ustalıkla hazırlanmış ve yayvan ve sivriltilmiş kiraz rengi masif ahşap ayakların üzerine oturur. Engage ile oturma veya oturma odanızı unutulmaz kılın. KANEPE ÖLÇÜLERİ - Genel Ürün Ölçüleri : 33 "U x 90,5" G x 32,5 "Y; Kolçak : 27 "U x 4,5"G x 24,5 "Y; Sırtlık : 6 "U x 84"G x 17,5 "Y; Yastık Kalınlığı : 6 "Y '"; Kanepe Ağırlık Kapasitesi : 1700 pound.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Weston Home Ashton Kanepe, Pas

₺ 1199.96

Weston Home'da klasik misyon tarzı, yumuşak ve konforlu rust micorfiber kanepe bulunmaktadır Bu Weston Home Ashton Kanepe, herhangi bir oda dekorunda sergilenecek harika mobilyalar olan s

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.