• Yeni Kız
Bay Kahve Bay Tavern Cafe Caddy'li 6'lı Kupa Seti

Bay Kahve Bay Tavern Cafe Caddy'li 6'lı Kupa Seti

Ürün Puanı:
₺ 41.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Mr. Coffee Mr. Tavern Cafe 6'lı 15 ozluk Kupa Seti ile sabahınıza canlı renkler katın. Kırmızı, mavi ve altın gibi çeşitli zengin renkler dahildir. Kullanışlı metal caddy, kupalarınızı tezgahta veya masa üstünde saklamak için idealdir. Çekici bardakların her biri taş eşyalardan yapılmıştır. Kolaylık sağlamak için bulaşık makinesinde yıkanabilirler. Aralarından seçim yapabileceğiniz 6 kupa ile birkaç arkadaşınızla veya aile üyenizle paylaşabilirsiniz. Bu Bay Kahve kupaları ile ister kahve, çay ister sıcak kakao olsun, sabah kafeininizin tadını şık bir şekilde çıkaracaksınız. Bay Kahve Bay Tavern Cafe Caddy'li 6 Parçalı Kupa Seti : Altı adet 15 oz kupa. Kolay saklama için metal raf. Tezgah için caddy ile seramik kupa seti malzemesi. Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Kristal Kupa, 4pk

₺ 29.98

Bu yüksek kaliteli kristal dondurucu kupalar, içecekleri diğer dondurucu kupalardan daha soğuk tutar NFL resmi lisanslı 16 oz kupalar, en son teknoloji ürünü yeniden dondurulabilirli

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.