• Yeni Kız
Zaman ve Gerçek Kadın Uzun Kollu Hacci Üst

Zaman ve Gerçek Kadın Uzun Kollu Hacci Üst

Ürün Puanı:
₺ 1.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Bu uzun kollu hacci tişört, geçiş havası için yeni favori üstünüz olacak. Özellikler arasında düşmüş bir omuz, eğik boyun bağlama ve bir gömlek kuyruğu kenarı bulunur. Bu tişört ayrıca sofistike bir görünüm elde etmenize yardımcı olmak için çeşitli çok yönlü renklerde gelir. Ve uzun kollu hacci tişört, tüm yıl boyunca giyilebilecek günlük bir elyaftır. Bu temel ürün, katılar, çizgiler ve sahte funda dahil olmak üzere çok çeşitli seçeneklerle gelir. Yuvarlak yakalı. Uzun kollu. Rahat uyum. Omzunu indir. Gömlekkuyruk kenarı. % 48 Suni İpek% 48 Polyester% 28 Spandeks. Makinenin içini yıkayın ayrı ayrı veya benzer renklerle soğuk yıkayın Nazik döngü Sadece gerektiğinde klorsuz ağartıcı Gerektiğinde kuru düşük Orta ütüyü takla atın. İthal.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Lee Kadın Logo Tişört

₺ 3.33

Lee Women's Logo Tee / B> Klasik Lee logosunda çağdaş bir dokunuş olan bu ikonik grafik tişört, sade bir şekilde çekici olan çift renkli dereceli Lee logosuna sahiptir...

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.