• Yeni Kız
The Pioneer Woman Sleeve Scoop Neck T-Shirt, 2'li Paket, Kadın, Bedenler XS-3X

The Pioneer Woman Sleeve Scoop Neck T-Shirt, 2'li Paket, Kadın, Bedenler XS-3X

Ürün Puanı:
₺ 53.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

İki katı kadar güzel! Pioneer Woman'ın bu 2'li Kepçe Boyunlu tişörtleriyle gündelik koleksiyonunuzu güncelleyin. Bu gurur verici tişörtler, yumuşak streç örme kumaş ve göz alıcı imzalı çiçek baskılar ve katılarla görünümünüzü renkli ve rahat tutar. En iyisi mi? En sevdiğiniz diplerle karıştırmak ve eşleştirmek için iki tane alırsınız! Bu tişört, günlük topluluğunuza hoş bir ektir. Sadece at . Malzeme : % 90 Polyester /% 10 Spandeks. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Set içerir : 2 T-shirt. Boyut : Model 5’10 ”ve S beden giyiyor. Yaka : Kepçe boyun. Kapatma : Kazak. Kollu : 3/4 uzunluk. Cepler : Yok. Özellikler : Yumuşak örgü kumaş. Öncü Kadından 3/4 Kollu Kepçe Yakalı 2'li Tişört. Öncü Kadının yeni giyim serisi, Ree Drummond'un sevilen imza çiçeklerini ve rahat tarzını, her ortamda kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan eğlenceli, şık parçalara dönüştürüyor.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Lee Kadın Logo Tişört

₺ 3.33

Lee Women's Logo Tee / B> Klasik Lee logosunda çağdaş bir dokunuş olan bu ikonik grafik tişört, sade bir şekilde çekici olan çift renkli dereceli Lee logosuna sahiptir En sevdiği

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.