• Yeni Kız
Atletik İşler Kadın Aktif Giyim Bungee Tee

Atletik İşler Kadın Aktif Giyim Bungee Tee

Ürün Puanı:
₺ 25.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Bu Atletik İş Tişörtü, egzersiz yapmak, hareket halindeyken bir gün geçirmek veya sadece evinizin etrafında uzanmak için ideal bir parçadır. Serin kalmanıza yardımcı olmak için havanın içeri girmesine izin verecek şeffaf kolları vardır. Bu kadın spor kıyafeti dört farklı renkte mevcuttur, böylece favorilerinizi seçebilir veya hepsini deneyebilirsiniz. Diğer parçalarınızın çoğuyla iyi karışacak ve eşleşecek şekilde tasarlanmıştır. Alt kısımdaki bungee kapatma, siz hareket ederken eteğin sıkıca yerinde kalmasına yardımcı olacaktır. Bu kadın aktif tişört, ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmenizi kolaylaştıran çeşitli boyutlarda mevcuttur. Görünümünüzü tamamlamak için şort, kapriler, tozluklar ve daha fazlasıyla eşleştirin. Atletik İşler Bungee Tee : Şeffaf kollu. Şık kadın aktif tişört. Altta ip kapatma çizin. Aquacade Mavisi, Siyah Kurum ve Zeytin Renginde mevcuttur. S, M, L, XL, XXL ve XXXL boyutlarında mevcuttur.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Reebok Kadın Döner Tişört

₺ 1.67

Reebok Women's Revolve Kısa Kollu Grafik Tişört, bu sezon temel gömleğiniz olacak! Rahat bir jarse tişört malzemesinden yapılmış olan bu tişört, antrenmanlarınız sırasında ke

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.