• Yeni Kız
Sınır Yok Gençler Tığ Cami Üst ve şort takımı, 2 Parça, Beden XS-3XL

Sınır Yok Gençler Tığ Cami Üst ve şort takımı, 2 Parça, Beden XS-3XL

Ürün Puanı:
₺ 40.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Mükemmel. Yaz. Tarz. Bu tamamen kalça Tığ İşi Kolsuz Bluz ve Şort Seti ile sınır yok yine yaptı. Cami tarzı bir kolsuz bluz ve yandan dantelli şortlara sahip bu set, güneşli günler için yapılmış o havalı ve havadar kıyafet. Muhteşem bir görünüm için birlikte giyin veya daha fazla kıyafet seçeneği için her parçayı ayrı ayrı giyin. Sadece at . Malzeme : % 98 Polyester /% 2 Spandeks. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Set İçerir : Tank top ve şort. Boyut : Model 5’10 "ve M beden giyiyor. Kolsuz bluz özellikler : Gömme; V yaka; kazak tarzı; çıkarılabilir sütyen bardakları; kolsuz; ayarlanabilir kayışlar; astarlı. Şort özellikleri : Rahat uyum; çekme stili; elastik kemer; ayarlanabilir dantelli kenarlar. Sınır Tanımayan Gençlerin Tığ İşi Cami Üst ve Şort Takımı.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Paris Kadın V Yaka Elbise

₺ 31.44

BCBG Kadın Paris V Yaka Elbise Kolsuz V Yaka Kadınlar Polyester Çiçek Baskı Bir çizgi Elbise Modern Uyum Hafif MAKİNE YIKAMA SOĞUK, GEREKTİĞİNDE SADECE KLORSUZ AĞARTICI, HAT KURU

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.