• Yeni Kız
Lee Erkek Dar Kesim Jean

Lee Erkek Dar Kesim Jean

Ürün Puanı:
₺ 3.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Lee Erkek Skinny Fit Jean Bu Lee erkek kot pantolonları, vücuda en yakın oturan, koltuk, uyluk ve bacak açıklığından ince, modern tarzda bir elyaf olan en ince siluetimizdir. Dayanıklı bir kot konstrüksiyon, bu günlük kot pantolonları Lee stiline sadık tutmak için mükemmel miktarda streç ile donatılmıştır. İster iş yerinde uzun bir gün geçirmeniz için ister dışarıda eğlenceli bir gece geçirmeniz için bir çift kot pantolon arıyorsanız, erkekler için bu Lee skinny jean pantolonlar güvenebileceğiniz bir stil. Birkaç çok yönlü denim yıkamada mevcut olan bu erkek skinny jean pantolonlar, her durum için giymek isteyeceğiniz bir jean'de üstün konfor sunar. Denimin tarihi Lee markasına dokunmuştur. Orijinal Amerikan denim şirketlerinden biri olan Lee, 130 yılı aşkın bir süredir amaca yönelik tasarımlar yapıyor. 1889'da kurulan Lee'nin mirası, yenilikçi uyumlar, dönemi tanımlayan silüetler ve efsanevi detaylarla damgasını vuran moda ilkleriyle doludur. Kovboyları, fabrika işçilerini veya film yıldızlarını donatmak olsun, Lee'nin zamansız tarzı her zaman birkaçı için değil, birçokları için yapılmıştır. Bugün, Lee'nin özgünlüğe, zindeliğe ve kaliteye olan bağlılığı, ünlü öncü ruhu ve amansız iyimserliğiyle birlikte dünya çapında nesiller boyu marka sadıkları yarattı. Dar kesim. Orta Yükseliş. Sıska bacak. Düğme kapatma ile Zip-fly. % 99 pamuk /% 1 Spandeks. İthal. Stil # 2003010.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Wrangler Erkek İnce Düz Jean

₺ 45.96

Wrangler Erkek İnce Düz Jean Flex kumaşlarkoltuktan ve kalçadan ince bacak Larbel düğmesinin altında oturur ve fermuar kapanır Tüm gün konfor için esnek kumaşa sahip Wrangler Erk

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.