• Yeni Kız
Levi Strauss & Co.'nun imzası. Erkek Rahat Kesim Kot Pantolon

Levi Strauss & Co.'nun imzası. Erkek Rahat Kesim Kot Pantolon

Ürün Puanı:
₺ 47.96

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Levi Strauss & Co.'nun imzası. Erkeklerin Rahat Oturan Kot Pantolonları, gün boyu konfor sağlarken modern bir uyum sunar. Sizinle birlikte hareket eden birinci sınıf mühendislik esnek denimden üretilen bu Rahat Kotlar, koltuğa ve uyluğa rahatça oturur ve dizden ayak bileğine kadar düzdür. Levi Strauss & Co.'dan güvendiğiniz kalite., est. 1853. Levi Strauss & Co.'nun imzası. Erkek Rahat Kesim Kot Pantolon : Özel. % 12.00 Polyester,% 1.00 Elastan ve% 87.00 Pamuk . Daha az su teknolojisi ile üretilmiştir. Sizinle birlikte esneyen ve hareket eden birinci sınıf denim. Tüm gün konfor. Koltuk ve uyluktan rahatlayın. Düz bacak açıklığı. Beş cep stili. Üstün kalite, güç ve dayanıklılık. Kumaş içeriği renge göre değişir. Makine yıkama. Daha fazla stil, daha sürdürülebilir. Bu ürün bir veya daha fazla veya sürdürülebilir şekilde üretilmiş standartlarımızı karşılar. Daha fazla bilgi edinmek için sürdürülebilir mağazamızı ziyaret edin : https : //www ./ cp / sürdürülebilir stil mağazası / 7552000.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Wrangler Erkek Rahat Bot Jean

₺ 1.33

Streç ile Erkek Rahat Çizme Jean Rahat kesim Çizme bacak açıklığı belin altına oturur Fermuar sineği ile düğme kapatma 5 cep stil Arka cepler özellik imza "W " dikiş Esnek deni

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.