• Yeni Kız
Baş Erkek Beceri Kısa Kollu Polo, XL bedene kadar

Baş Erkek Beceri Kısa Kollu Polo, XL bedene kadar

Ürün Puanı:
₺ 21.96

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Baş Erkek Beceri Polomuz, aradığınız konforu ve uyumu sunar. Polyester Spandeks kumaş nem emme teknolojisine sahiptir, ancak yine de size nefes almanız için yer sağlar. Pololarımız makinede yıkanabilir ve kaliteyi, uyumu ve bir poloda aranan her şeyi sağlar. Bu polo tenis, pickleball, golf veya günlük yaşam için harika! Sol ön köşede imza Baş işaretimiz ve arkada Baş Logomuz bulunan üç düğmeli bir plakaya sahiptir. Kontrast arka yakaya sahiptir. Head Mens Skill Polo, nem emici, nefes alabilen teknolojiye sahiptir. Birçok yıkamaya dayanacak şekilde yüksek kalitede makinede yıkanabilir. Polyester kumaş, istediğiniz herhangi bir aktivite için mükemmeldir. Bu polo maksimum dayanıklılık içindir ve yumuşak ve rahat kalırken çabuk kurur.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Erkek Desenli Jarse Polo

₺ 2.00

Hiçbir şey her durum için bir polo gömleğin yaptığı gibi işe yaramaz Yakışıklı, gündelik bir görünüm için pantolonların üzerine George Erkek Desenli Jarse Polo giyin, gol

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.