• Yeni Kız
Kısa Kollu Ücretsiz Montaj Erkek Uçlu Pike Polo Gömlek

Kısa Kollu Ücretsiz Montaj Erkek Uçlu Pike Polo Gömlek

Ürün Puanı:
₺ 21.96

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Serbest Montaj, mükemmel mevsimsiz bir seçim olan Pike Polo Gömleği alır ve renk patlamalarıyla tüyo verir. Sıcak havalarda, rahat bir görünüm için bu poloyu Kargo Şortlarımız (ayrı satılır) ve alçak spor ayakkabılarımızla eşleştirin. Soğuk aylarda topluluğunuza bir blazer eklemek, bu polo gömleğin yıl boyunca güçlü kalmasını sağlar. Sadece at . Malzeme : % 58 Pamuk /% 38 Polyester /% 4 Spandeks. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Boyutu : Model giyen bir boyut M. Fit : Düzenli. Yaka : Yayıldı. Kapatma : Kazak tarzı. Kollu : Kısa. Cepler : Yok. Özellikler : Bölünmüş yaka; bölünmüş etek; uçlu detaylandırma. Erkekler Ücretsiz Montajdan Pike Polo Bahşiş verdi.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Hanes Erkek X-Temp Pike Polo

₺ 0.67

Taze Pike Polo Gömlekli Hanes Erkek XTemp, sizi gün boyu serin ve kuru tutmanın yanı sıra kokuya neden olan bakterilerle savaşmak için tasarlanmıştır Hanes, ofiste, golf sahasında

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.