• Yeni Kız
Jerzees Erkek Okul üniforması SpotShield Kısa Kollu Polo

Jerzees Erkek Okul üniforması SpotShield Kısa Kollu Polo

Ürün Puanı:
₺ 43.94

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Çocuklar harika, ama lekeler değil mi?t. O mu?bu yüzden Jerzees Spot Shield spor gömleğine ihtiyacınız var. Dökülmeler basitçe boncuklanır ve hemen yuvarlanır. Spot koruyucu kumaş, suyu ve çoğu yağ bazlı dökülmeyi iter. Bu gömlek sadece sıvıları itmekle kalmaz, aynı zamanda solmayı ve küçülmeyi de azaltır. Artı, öyle mi?daha fazla konfor için etiketsiz. Don?artık o küçük dökülmeleri terletmeyin. Çeşitli renklerde mevcuttur. Jerzees Erkek Okul Üniforması Spot Shield Kısa Kollu Polo, 2'li Paket (Küçük Erkek ve Büyük Erkek) : Erkekler için Polo tişört. 2 paket. Spot koruyucu kumaş, suyu ve çoğu yağ bazlı dökülmeyi iter. Kıvrılmaya karşı dayanıklı welt örgü yaka. İki düğmeli plaket. Nervürlü kol bantları. İnci düğmeler. Etiketsiz. Çeşitli renklerde mevcuttur. CPSIA uyumlu : tüm JERZEES® youth ürünleri ve ambalajları, Tüketici Ürün Güvenliği İyileştirme Yasası'nın izleme etiketi gerekliliklerine uygundur. % 50 Pamuk,% 50 Polyester. Jerzees Ürün No. 2437 YR.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Burnside Erkek Rugby Forması

₺ 2.00

Rugby forması hafta sonu tarzınızı korumak için geri döndü Polo'nun engebeli kuzeni parlak ve çizgili olup harika bir konfor ve stil sunar Kendi başına mükemmel..ancak yeni katman

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.