• Yeni Kız
Ben Hogan erkek ve Büyük erkek Kıyı Madalyon Baskı Kısa Kollu Golf Polo GÖMLEK, Boyutu 5XL

Ben Hogan erkek ve Büyük erkek Kıyı Madalyon Baskı Kısa Kollu Golf Polo GÖMLEK, Boyutu 5XL

Ürün Puanı:
₺ 2.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Ben Hogan Erkek Kıyı Madalyon Baskılı Kısa Kollu Golf Polo Gömlek ile golf kıyafetinizi bir üst seviyeye taşıyın. Cesur bir deseni nem emici streç jarse örgü kumaşla birleştiren bu erkek golf gömleği hem stil hem de konfor sunuyor. Zararlı UV ışınlarını engellemek için güneş koruması ile donatılmıştır. Jarse üretimi cilde karşı yumuşaktır. Güneşten korunma, zararlı UV ışınlarını engellemeye yardımcı olur. Nem emici teknoloji, kendinizi kuru hissetmenize yardımcı olur. Konfor ve hareketlilik için esneme ile geliştirilmiştir. Kendinden kumaş yaka birleşik bir görünüm yaratır. Göz alıcı stil için kıyı madalyon baskısı. Değişen hava koşullarında rahatlık için kısa kollu. % 83 Polyester,% 13 Pamuk,% 4 Elastan.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

George Erkek Pike Polo

₺ 21.96

George'un çok yönlü, yakışıklı stili, iş dünyasından hafta sonu aktivitelerinize kadar sizi korudu Bu erkek polo, rahat bir görünüm ve his için pamuklu karışımlı kumaşa sa

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.