• Yeni Kız
Wonder Nation Yürüyor Boys Okul Üniforması Uzun Kollu Pike Polo Gömlek, 2'li Paket, Beden 2T - 5T

Wonder Nation Yürüyor Boys Okul Üniforması Uzun Kollu Pike Polo Gömlek, 2'li Paket, Beden 2T - 5T

Ürün Puanı:
₺ 47.94

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Okul öncesi veya kreş için klasik tarz olan Wonder Nation'ın Uzun Kollu Pike Polo Gömleği, cilalı görünmesini ve kendini iyi hissetmesini sağlar. Etiketsiz konfor ve dayanıklı pike pamuk karışımına sahip bu polo, kesinlikle onun tercihi olacak. Para tasarrufu sağlayan iki paket, kolayca stok yapmanızı sağlar ve büzülmeye ve solmaya karşı dayanıklı kumaş, günden güne iyi görünmesini sağlar. Münhasıran . Malzeme : % 64 Pamuk /% 36 Polyester. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Set İçerir : İki gömlek. Uygun : Rahat. Yaka : İki düğmeli plaketli düz örgü yaka. Kapatma : Kazak tarzı. Kollu : Uzun düz örgü manşetleri ile. Cepler : Yok. Özellikler : Solmaya ve büzülmeye dayanıklı kumaş; ekstra konfor için etiketsiz; kontrast arka boyun bandı; yan havalandırma delikleri; okul üniforması onaylandı. Yürümeye Başlayan Çocuklar Okul Üniforması Polo Gömlek 2'li Paket Wonder Nation'dan.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Erkek Desenli Jarse Polo

₺ 3.33

Hiçbir şey her durum için bir polo gömleğin yaptığı gibi işe yaramaz Yakışıklı, gündelik bir görünüm için pantolonların üzerine George Erkek Desenli Jarse Polo giyin, gol

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.