• Yeni Kız
Ben Hogan erkek Performans Kısa Kollu Premium Hafif Polo GÖMLEK

Ben Hogan erkek Performans Kısa Kollu Premium Hafif Polo GÖMLEK

Ürün Puanı:
₺ 33.84

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Eğlenceli, canlı desenli ve heyecan verici mermer dokulu bir gömlek arıyorsanız, Ben Hogan'ın bu kısa kollu polosu tam size göre. Koyu bir taban rengi, gömleğin üst yarısında zıt çizgiler ve çeşitli uzunluklarda çizgiler oluşturur. Üstte mermer bir doku, golf sahasında veya arkadaşlarınızla bir gece boyunca öne çıkmanıza yardımcı olacak bu eşsiz görünümü tamamlar. Ben Hogan'ın Performans Power Wick nem yönetimi teknolojisi, terinizi cildinizden uzaklaştırarak sizi serin ve kuru tutmanıza yardımcı olur. Power Soft polar kumaş sizi sıcak tutar ve ekstra yumuşak bir el hissi ile bitirir. Takılmaya dayanıklı kumaş, bu gömleğin aşınmadan sonra harika görünmesini sağlar. Ben Hogan Performans erkek kısa kollu polo golf gömleği, kendinden yakalı ve üç düğmeli plaketli. Power Wick : Fitilleme kumaşı terlemeyi deriden uzaklaştırır. Power Soft : Yumuşak dokunuşlu polar sizi sıcak tutar. Takılmaya dayanıklı kumaş, bu gömleğin aşınmadan sonra harika görünmesini sağlar.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Erkek Desenli Jarse Polo

₺ 2.00

Hiçbir şey her durum için bir polo gömleğin yaptığı gibi işe yaramaz Yakışıklı, gündelik bir görünüm için pantolonların üzerine George Erkek Desenli Jarse Polo giyin, gol

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.