• Yeni Kız
Derek Kalp Zencefilli Kurabiye Eşleşen Aile Noel Pijama Takımı

Derek Kalp Zencefilli Kurabiye Eşleşen Aile Noel Pijama Takımı

Ürün Puanı:
₺ 0.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Tatil eğlencesi hiç bu kadar iyi görünmemişti! Ağacın etrafında yemek pişiriyor, uzanıyor veya şarkılar söylüyor olsanız da, Derek Heart'ın Eşleşen Noel Pijamalarıyla sevimli bir tarzda yapın. Herkesin en sevdiği tatil kurabiyesinin neşeli bir ön grafiğine ve koordine baskı pantolonlarına sahip bu rahat ve renkli pijamalarla harekete geçin! Çok eğlenceli ve şenlikli olan bu jammiler, aile eğlencesi ve tabii ki aile fotoğrafları için ideal bir seçimdir. Malzeme : Üst ve pantolon : % 93 Polyester /% 7 Spandex. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Set İçerir : Pijama üst ve pantolon. Üst özellikler : Gömme; kontrast crewneck; kazak stili; kontrast manşetli uzun kollu; ön zencefilli kurabiye grafiği. Pantolon özellikleri : Slim fit; konik bacak; pull-on stil; elastik kemer; allover tatil baskı. Zencefilli Kurabiye Eşleşen Aile Pijama 2 Parçalı Set Erkekler için Derek Kalp.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Elf Erkek Pijama Takımı

₺ 0.67

En sevdiğiniz elf Arkadaşınızın yer aldığı bir tatil filmi klasiğini uzanmak ve izlemek için bu mükemmel pijama setine göz atın! Giyimi kolay stili ve klasik uyumu ile bu Elf Pi

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.