• Yeni Kız
Çocuk Yeri Erkek Kısa Kollu ve Kısa Dar Pamuklu Pijama Takımı, 4-16 Beden

Çocuk Yeri Erkek Kısa Kollu ve Kısa Dar Pamuklu Pijama Takımı, 4-16 Beden

Ürün Puanı:
₺ 1.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

The Children's Place Boys dar kesim pamuk karanlıkta parlıyor "Ye, Uyu, Oyna, Yeniden Başlat " pijama takımı, pijama koleksiyonunuza rahat bir ektir. Bu giysi aleve dayanıklı değildir ve rahatça oturur. Önemli bir ayrıntı, kısa ve kaburga örgülü mürettebat boynu kısa kollu üst kısımdaki baştan sona baskının önünde etiketsiz bir etiketle yazılmış "Ye, Uyu, Oyna, Yeniden Başlat" yazmasıdır. Pantolonun elastik bir kemeri var. 4-16 boyutlarında gelir. % 100 kaburga örme pamuktan yapılmıştır. Not : Çocuğun güvenliği için giysiler sıkıca oturmalıdır. Bu giysi aleve dayanıklı değildir. Gevşek oturan giysilerin alev alması daha olasıdır. Önde video oyun denetleyicisi grafik tasarımı ile 'Eat Sleep Game Restart' karanlıkta parlıyor. En iyi parlaklık efekti için, giymeden önce ışığa maruz bırakın. Kontrast kaburga örme mürettebat boynu. Çekmeli elastik kemer. Tüm oyuncu baskısı. Etiketsiz gömlek etiketi. İthal.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Ceket Tarzı Pijama, Set

₺ 43.96

Bu Batman Yürümeye Başlayan Çocuğun Düğmeli Ön Pijama Takımı uzanmak veya uyumak için mükemmeldir! 2 Parçalı set, kontrast süslemeli ve düğmeli ön çentik yakalı bir düğ

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.