• Yeni Kız
Erkek Sensations Grafikli Yüzme Şortu, S-XL

Erkek Sensations Grafikli Yüzme Şortu, S-XL

Ürün Puanı:
₺ 2.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Güneşli günler yine burada. Bu renkli Grafik Yüzme Şortlarıyla eğlencenin içine atlayın. Tuhaf baskıdan yan ve arka ceplere kadar, bu rahat yüzme şortları havuz günü, plaj günü veya sadece takılma günü için hazırdır. Mükemmel bir uyum için rahat bir elastik kemer ve ayarlanabilir büzme ipi ile zahmetsiz çekme stili, bu mayo bir sıçrama yapmaya hazır. Malzeme : % 92 Polyester /% 8 Spandeks. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Boyut : Model 6’1 ”ve M beden giyiyor. Yüksel 6 ”iç dikiş. Kapatma : Çekme stili; ipli kravatlı elastik kemer. Cepler : İki yan dikiş cebi; bir arka kapak cebi. Özellikler : Sahte sinek; allover baskı. Erkek Baskılı Yüzme Şortu.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Erkek Eboard Yüzme Simidi

₺ 0.67

Yaz eğlencesi işte geliyorsun! George'un kolay giyilen, çabuk kuruyan tahta şortları daha uzun, şık bir görünüme sahiptir ve y Modelinin 6'1 "olduğu ve M beden giydiği her yerde

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.