• Yeni Kız
Yellowstone Erkek Boxer Külot, 2'li Paket, Beden S-2XL

Yellowstone Erkek Boxer Külot, 2'li Paket, Beden S-2XL

Ürün Puanı:
₺ 1.67

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Dutton Çiftliği onaylandı. En sevdiğiniz TV şovu bu iki paket Boksör Külotunda yer alıyor. Klasik bir çekme stiline sahip olan bu Yellowstone boxer külotları, hareket halindeyken yanınızda kolayca hareket edebilen süper yumuşak, streç kumaştan üretilmiştir. Nem fitili sizi serin ve kuru tutmaya yardımcı olur ve etiketsiz bir tasarımla sizi rahatsız edecek kaşıntı veya çizik yoktur. Malzeme : % 92 Polyester /% 8 Spandeks. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Set içerir : 2 boxer külot. Boyut : Model 6’1 ”dir ve M beden giyer. Fit : Doğal belinize oturur ve tam kapsama alanı sunar. Kapatma : Çekme stili; daha fazla konfor ve formda kalmak için elastik bel. Özellikler : Streç tasarım; kontrast baskılar; serin ve kuru tutmaya yardımcı olmak için nem fitili; etiketsiz. © Spike Kablo Ağları, Inc., Tüm Hakları Saklıdır. Erkek Yellowstone Boxer Külotları.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Erkek Klasik Kısa Paket

₺ 79.98

İkonik aile yaşam tarzı markası Cherokee, zahmetsiz ve konforlu bir tarz anlamına gelir ve bu erkek klasik beş paket kısa seti istisna değildir Aralarından seçim yapabileceğiniz �

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.