• Yeni Kız
Erkek Bebek Örgü Şort

Erkek Bebek Örgü Şort

Ürün Puanı:
₺ 35.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Bu yeni doğan bebek giysileri koleksiyonunu Garanimals'tan satın alın. Garanimals, 24 aya kadar 0-3 beden erkek ve kız bebek kıyafetleri sunmaktadır. Kıyafetleri çocuğunuzun rahatlığı ve stili göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Bu Garanimals Erkek Bebek File Şortları nefes alabilen file kumaşa sahiptir, böylece çocuğunuz oyun alanında veya evinizin rahatlığında serin ve kuru kalır. Stilleri karıştırmanıza ve eşleştirmenize olanak tanıyan çeşitli renklerde de mevcuttur. Bu Garanimals şortları, bu parçayı tamamlamak için elastik bir kemer içerir ve gün çocuğunuzu nereye götürürse götürsün küçük güneş ışınınızı rahat ve şık tutmaya yardımcı olur. Garanimals Erkek Bebek File Şort : % 100 polyester. Nefes alabilen file kumaş. Kısalar. Sportif tarzı . Elastik kemer . Hafif . Çeşitli renklerde mevcuttur. Makinede benzer renklerle soğuk yıkayın, gerektiğinde sadece klorsuz ağartıcı kullanın, düşük, düşük demirle kurulayın.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Erkek Bebek Örgü Şort

₺ 35.96

Bu yeni doğan bebek giysileri koleksiyonunu Garanimals'tan satın alın Garanimals, 24 aya kadar 03 beden erkek ve kız bebek kıyafetleri sunmaktadır Kıyafetleri çocuğunuzun rahatlığ

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.