• Yeni Kız
Kuş Gözü Steamfresh Deniz Tuzu ve Kırık Biber Brüksel Lahanası, Dondurulmuş Sebze, oz Torbası

Kuş Gözü Steamfresh Deniz Tuzu ve Kırık Biber Brüksel Lahanası, Dondurulmuş Sebze, oz Torbası

Ürün Puanı:
₺ 1.67

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Kuş Gözü Buharlı Taze Deniz Tuzu ve Kırık Biber Brüksel Lahanası varken uğraşmadan tuzlu sebzelerin tadını çıkarın. Deniz tuzu ve biberli Brüksel lahanası, herkesin sebzelerini sevmesini kolaylaştırır. Bu dondurulmuş brüksel lahanası, size ve ailenize yüksek kaliteli dondurulmuş sebzeler sağlamak için taze lezzet ve besinleri kilitleyerek özel olarak seçildi ve donduruldu. Bu Kuş Gözü dondurulmuş sebzeler tarafı, sebze yemeklerinin ve dondurulmuş tarafların ödün vermeden tadını çıkarmanın lezzetli ve kullanışlı bir yolu için yapay tatlar, renkler veya koruyucular olmadan yapılır. Buharda pişirilmiş sebzeleri en sevdiğiniz ızgara etle birlikte garnitür olarak servis edin veya ana yemeğin bir parçası olarak tahıl kaselerine, makarna yemeklerine ve salatalara ekleyin. Dondurulmuş sebze garnitürlerini torbada 6 dakikaya kadar mikrodalgada pişirerek veya ocakta 9 ila 10 dakika pişirerek kolayca hazırlayın. Servis yapmadan önce 1 ila 2 dakika bekletin. Tadını çıkarmaya hazır olana kadar tazeliğini korumak için bu 10 onsluk buharda pişirilebilir baharatlı sebze torbasını dondurucuda saklayın. Sebze yemek iyidir, bu nedenle Kuş Gözü sebzeleri yemek için iyi yapar. Bir 10 oz torba Kuş Gözü Buharlı Taze Deniz Tuzu ve Kırık Biber Brüksel Lahanası Dondurulmuş Sebze. Bu buharda pişirilebilen, önceden baharatlanmış sebzelerle kolayca lezzetli dondurulmuş sebzeler hazırlayın - yıkama, doğrama veya baharat gerekmez. Herkesin seveceği bir tada sahip sebzeler için deniz tuzu ve karabiberli dondurulmuş brüksel lahanası. Lezzet ve besinleri kilitlemek için dondurulmuş flaş, bu dondurulmuş sebze garnitürleri, ailenize servis yapmak için mükemmel, yapay tatlar, renkler veya koruyucular olmadan yapılır. Kuş Gözü karışık sebzeler, ocakta yaklaşık 10 dakikada veya 1 ila 2 dakikalık bekleme süresi olan bir mikrodalgada 6 dakikada hazırlanabilir. Mükemmel hazırlanmış bir garnitür için dondurulmuş sebzeleri torbada buharda pişirin veya bir yemeği tamamlamak için et ve erişte ekleyin. Bu dondurulmuş sebze torbası, tadını çıkarmaya hazır olana kadar dondurucuda saklanmalıdır.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

La Fe Yeşil Bezelye, oz

₺ 19.88

La Fe Yeşil Bezelye her yemeğe harika bir ektir! Bezelye sodyum içermeyen bir besindir ve ayrıca iyi bir demir ve diyet lifi kaynağıdır Tazeliği kapatmak için yumuşak ve tatlı, to

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.