• Yeni Kız
Ecko Unltd. Erkek Atletik Kaydıraklı Sandalet

Ecko Unltd. Erkek Atletik Kaydıraklı Sandalet

Ürün Puanı:
₺ 27.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

MARC ECKO Prince-03 M Erkek Siyah Çift Kayışlı Kaydırak 10. Cinsiyet : Erkek. Boyut : 10. Uygun : Düzenli. Renk : Siyah. Malzeme : Sentetik. Taban malzemesi : EVA. ÖNEMLİ GARANTİ bilgileri : Satıcının satıcı tarafından satılan ürünler için kendi garantisini verdiğini lütfen unutmayın; Üreticinin garantisi bu satıcıdan satın alınan ürünler için geçerli olmayabilir. Garanti ile ilgili ek sorunlar veya bilgiler için lütfen doğrudan bizimle iletişime geçin. Erkekler için kaydıraklar, rahatlık ve aktif bir görünüm için çift askılı üst kısma sahiptir. Ayak parmaklarınız arasında hiçbir şey yok : Tasarımı ve malzemeyi seveceksiniz, adım atma veya kayma slayt yapısı kolay açılır, kolay kapanır ve temizlenmesi de kolaydır. KEMER desteği : Ayak yatağı, ağrılı ayaklar, ayak bilekleri, dizler ve alt sırt üzerindeki stresi azaltmak için kemerlerinizi tutar. Velcro ayarlı esnek yapı size rahatça hareket etme özgürlüğü verir.Atletik sürgülü sandaletlerimizi her zaman ve her yerde giyebilirsiniz. Şort, kot pantolon, tişört veya sevimli etek giyseniz de, herhangi bir basit kıyafetin anında şık görünmesini sağlamak için basit kaydıraklar. Yürüyüş, plaj, alışveriş ve eğlence mekanları için uygundur. Hafif ve dayanıklı, yüksek kaliteli üst malzeme ve uzun süre dayanacak şekilde enjekte edilmiş taban malzemesi. Ayaklarda harika hissediyor ve harika görünüyor! Esneklik, uyum ve konforun tadını çıkarın.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Lee Kadın Gündoğumu Capri

₺ 3.00

Lee Women's Midrise Caprilee'nin Active Stretch'li Midrise Capri'si, figür gurur verici bir orta yükselme, konturlu bel bandı ve ekstra esneme için pamuk karışımı ile yapılmıştır

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.