• Yeni Kız
Web Dominator Haki

Web Dominator Haki

Ürün Puanı:
₺ 1.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Öncelikle, sıkıldıktan sonra sırt çantası omuz kayışlarındaki disket fazla 1 "dokumayı yönetmek için tasarlanmıştır. Web Dominator'ı kayışın ucuna takın, yuvarlayın / katlayın ve şok (bungee) kablosunu takın. Hidrasyon içecek tüpünü konumlandırmak için sırt çantası sternum kayışlarında da mükemmeldir. Dayanıklı, düşük IR imza malzemesinden yapılmıştır. uzun iplik (sıradan endüstri standardı naylon iplikten daha güçlü). # AS-100 üstün şok koruması için yüksek dereceli kapalı hücreli köpük dolgu malzemesi. Yüksek mukavemetli naylon dokuma. #10 yüksek mukavemetli fermuarlar ve fermuar izleri. Düşük ses kapanışları için UTX-Duraflex naylon tokalar. Ağa Hakim Haki.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Aktif Örgü Şort

₺ 28.72

Bu Atletik Örgü Şortlar, küçük çocuğunuzun gardırobuna harika bir katkı sağlayacaktır % 100 polyester kumaş hafiftir ancak en titiz faaliyetlerine dayanacak kadar dayanıklıdı

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.