• Yeni Kız
Çamurlu Kadın İmitasyon İnci Süslemeli Havuz Kaydırağı

Çamurlu Kadın İmitasyon İnci Süslemeli Havuz Kaydırağı

Ürün Puanı:
₺ 1.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Mudd Billie-118 L Bayanlar Bronzlaşma Slaytları 10. Cinsiyet : Bayanlar. Boyut : 10. Uygun : Düzenli. Renk : Tan. Malzeme : Sentetik. Taban malzemesi : PU iç taban; Billie dış taban. ÖNEMLİ GARANTİ bilgileri : Satıcının satıcı tarafından satılan ürünler için kendi garantisini verdiğini lütfen unutmayın; Üreticinin garantisi bu satıcıdan satın alınan ürünler için geçerli olmayabilir. Garanti ile ilgili ek sorunlar veya bilgiler için lütfen doğrudan bizimle iletişime geçin. Mudd'un Billie ladies slaytlarını giymek çok eğlenceli. Bu sandaletleri ayaklarınızın üzerine kaydırın ve plaja veya kasabaya gidin. Evin etrafında uzanmak için harika olan kaymaz alt kısımlar, kaygan yüzeylerde güvende kalmanızı sağlayacaktır. Herkesin bayılacağı sevimli ve eğlenceli bir peluş tasarıma sahip süper Sevimli kız slaytları. Bunları kızınız, torununuz, yeğeniniz veya küçük kız kardeşiniz için hediye olarak alın. Giymek kolay - Sadece onları içeri kaydırın. Bu rahat kız kaydırakları, mutfağa veya banyoya gece gezileri için mükemmeldir. İç ve dış mekan kullanımı için gündelik giyim. Bu kızların kaydırakları pijama, dinlenme pantolonu ve yazlık giysilerle iyi gider. Sokak ayakkabılarını değiştirirken idealdir. Aralarından seçim yapabileceğiniz modaya uygun renkler, böylece herhangi bir kıyafet için mükemmel olanı seçebilirsiniz. Elle Temizlenmesi Kolay Nokta Temizliği; Lütfen Mevcut Tüm Boyut ve Renkler için Varyasyonlara Bakın!.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Enerjik Güç Duvar Sanatı

₺ 1.33

En kaliteli mürekkeplerle basılmış kanvas ürünlerimiz solmaya karşı dayanıklıdır Masif veya galeri sarma kenarlarına sahip ve ahşap bir çerçevenin üzerine gerilmiş...

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.