• Yeni Kız
Amerika Mobilyaları Abner Çiftlik Evi 4 Çekmeceli Şifonyer, Koyu Ceviz

Amerika Mobilyaları Abner Çiftlik Evi 4 Çekmeceli Şifonyer, Koyu Ceviz

Ürün Puanı:
₺ 300.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Misafir yatak odanızda veya ana süit topluluğunuzda kaosa neden olan dağınıklık? Bu rustik dört çekmeceli sandık yardım etmek için burada! Sağlam ve üretilmiş ahşabın bir karışımından hazırlanmış, temiz giysiler, yedek nevresimler ve daha fazlasını saklamak için bilyalı yatak kızaklarında dört çekmeceye sahipken, ahırdan ilham alan iki kapı, içinde ek depolama alanı ortaya çıkarmak için açılır. Nötr bir ahşap kaplamaya sahip bu parça, hemen hemen her renk paletiyle uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır!Furniture of America Hakkında Furniture of America®, her zaman arkanızda olan aile dostu olmaktan gurur duyar. Biz sadece bir işten daha fazlasıyız. Müşteri hizmetleri ekibimiz, mutlu bir ev sunmaya adanmış daha büyük bir FOA topluluğunun parçasıdır. Bu yüzden seçimimize göz atın ve evinizdeki her odaya sıcaklık ve karakter davet edin. Amerika Mobilyaları Abner Rustik Ahşap 4 Çekmeceli Şifonyer, Koyu Ceviz Şunları içerir : Bir (1) Şifonyer. Stil : Rustik. Bitiş : Koyu Ceviz. Malzemeler : Masif Ahşap, Ahşap Kaplama, MDF. X-çapraz ahşap kaplama aksanları. Dört geniş saklama çekmecesi. Montaj talimatları ile birlikte gelir. 1 Kutu içinde gönderilir. Boyutlar ve Ağırlıklar : Genel boyutlar : 63 "U x 18" G x 40,75" Y. Ağırlık kapasitesi : 100 lbs. Ürün ağırlığı : 197 lbs. Montaj kılavuzunu görüntülemek için buraya tıklayın Eşleşen Koleksiyonu Satın alın : Göğüs : Ürün # 580351870. Şifonyer : Eşya #584638242.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri

Komar Papatyalar Duvar Resmi

₺ 1.33

Duvarınızı bir papatya tarlasıyla doldurun Ruhani, rüya gibi bir duvar resmi Papatyalar Duvar Resmi 8 panelde gelir Monte edildiğinde 12 fit 1 inç genişliğinde ve 8 fit 3 inç yüks

haber

E-mail adresiniz getirin İmzalanacak almak ve en iyi öneri ve seçenekleri, matuschek'dan. Biz asla spam gönderiyoruz. En iyi fiyat ve sertifikalı harika bir seçim.